• F1 Manager este unul dintre cele mai complexe jocuri de pe piață care îți oferă posibilitatea de a juca curse în varianta multiplayer.
  • Deși prima variantă a jocului a apărut în 1992, au apărut diferite actualizări de-a lungul anilor, inclusiv cea din 2023.
  • F1 Manager este disponibil în variantele pentru Playstation 5 și 4, dar și pentru PC.

A apărut o nouă variantă de joc pentru iubitorii curselor de mașini, este vorba despre F1 Manger unde jucătorii pot antrena mecanicii și pot face curse inspirate din celebra competiție sportivă, scrie PlantetF1.

F1 Manager 2023 oferă mai mult sentimentul că ești unul dintre cei 10 directori ale concurenților care se luptă pentru puncte. În timp ce persoane ca Christian Horner și Toto Wolff nu au fost disponibili în variantă de anul trecut a jocului, în 2023 sunt prezenți și se adaugă și Guenther Steiner.

Ce moduri noi îți aduce F1 Manager

Cel mai nou mod pe care jocul îl oferă este „Race Replay, care oferă o experință de unică de circuit. Iar, unul dintre principalele puncte care au adus vânzări mari ale jocului a fost nivelulde detalii grafice care a făcut ca jocul să îți dea impresia ca urmărești o cursă reală, dar continuă să se dezamăgească în ceea ce privește pistele alese.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Creatorii jocului au decis să rezolve și problema dificultății care a fost dezbătută de gameri în 2022, acum jocul este disponibil în mai multe grade de dificultate în funcție de decizia jucătorului.

Citește și: