• Actualul club al francezului, Paris St Germain (PSG), i-a dat lui Al Hilal permisiunea de a vorbi cu jucătorul.
  • Al Hilal a făcut luni o ofertă record de 300 de milioane de euro pentru Mbappé.
  • PSG consideră că cel puțin cinci cluburi, inclusiv Manchester United, Chelsea și Tottenham, sunt interesate să semneze cu Mbappé.

Fotbalistul Kylian Mbappé a refuzat să se întâlnească cu clubul din Arabia Saudită, care a făcut o ofertă record de 257 de milioane de lire sterline pentru el, anunță Sky News.

Actualul club al francezului, Paris St Germain (PSG), i-a dat lui Al Hilal permisiunea de a vorbi cu jucătorul după ce a acceptat mega-oferta sa sâmbătă. Mbappé, în vârstă de 24 de ani, nu s-ar întâlni cu oficialii Al Hilal la Paris săptămâna aceasta. Relațiile dintre Mbappé și PSG au fost tensionate de când atacantul francez a declarat luna trecută că a refuzat oferta PSG de prelungire cu 12 luni.

Al Hilal a făcut luni o ofertă record de 300 de milioane de euro pentru Mbappé, după ce a ratat unul din cele mai mari nume ale jocului, Lionel Messi, care s-a alăturat lui Inter Miami după doi ani la PSG. Oferta lui Al Hilal a fost supusă acordului dintre un program de plată și depindea de semnarea contractelor între cluburi și între Mbappé și Al Hilal.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

PSG consideră că cel puțin cinci cluburi, inclusiv Manchester United, Chelsea și Tottenham, sunt interesate să semneze cu Mbappé, a spus Sky Sports. Președintele PSG, Nasser al Khelaifi, a spus că nu-l vor lăsa să plece gratuit.

Citește și