• Barcelona și Madrid se întâlnesc pentru a 255 – a oară.
  • Mick Jagger și Ronnie Wood au dansat pe muzica de la Rolling Stones.
  • Partida are loc pe „Estadi Olímpic Lluís Companys”.

Barcelona și Real Madrid s-au confruntat într-un nou meci care le-a dat 3 puncte madrilenilor. El Clásico s-a jucat la Barcelona, iar catalanii au avut doi suporteri de excepție în tribune: Mick Jagger și Ronni Wood, de la Rolling Stones.

Alianța dintre FC Barcelona și Spotify, sponsorul principal al tricoului Barça, a făcut posibil să vedem o imagine fără precedent. Nu doar pe tricoul Barça, unde jucătorii au gura și limba scoasă, logoul legendarei trupe Rolling Stones în acest Clasic, ci și pe liderii lor în loja de pe stadionul olimpic Montjuïc. Doi dintre cei trei membri ai legendarei trupe britanice (Mick Jagger și Ronnie Wood) urmăresc El Clasico împreună cu restul autorităților.

Înainte să înceapă meciul, și cu una dintre cele mai emblematice melodii de la Rolling Stones, atât Jagger cât și Wood au început să danseze, în timp ce tribunele formau un mozaic foarte special.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Spotify a ales Rolling Stones pentru această ocazie deoarece tocmai au lansat un nou album: ‘Hackney Diamonds’. Au trecut 18 ani de când populara trupă a oferit piese noi și acum s-a lansat din nou, cu un turneu inclus în 2024. Vânzarea acestor tricouri cu limba scoasa de la RS a fost un succes, inclusiv cele 22 speciale care au avut un preț de 2.999 de euro.

Citește și