Electric Castle a anunțat line up-ul pentru ediția EC Special din acest an

  • Electric Castle a anunțat line up-ul ediției The EC Special din acest an.
  • Aurora, The Blaze, Asaf Avidan și Irina Rimes sunt doar câțiva din artiștii care vor concerta în august la Cluj.
  • Ediția specială din acest an va fi organizată în peste 30 de locații.

Electric Castle a anunțat line up-ul ediției The EC Special din acest an. Aurora, The Blaze, Asaf Avidan sau Irina Rimes sunt doar câțiva din artiștii care vor cânta în luna august la Cluj-Napoca și la Bonțida.

Organizatorii festivalului au anunțat într-o postare pe Facebook o parte din artiștii care vor concerta între 6 și 15 august la Cluj-Napoca. The Blaze dj-set, Asaf Avidan, AURORA, Irina Rimes, slowthai, Sigma dj-set, Noisia dj-set, Dj Marky, Molchat Doma, Acid Pauli, ACID ARAB dj-set sunt o parte din numele anunțate.

Primele trei zile de distracție vor fi la Bonțida, unde, pe cele șase scene ale festivalului răsună muzica electronică. Cei mai așteptați artiști aici sunt Sigma și Noisia, care revin la noi, în format DJ Set. Pentru Noisia este un show special, pentru că este unul dintre ultimele lor spectacole împreună, după 20 de ani.

Din 9 august, distracția se mută în urban. Peste 20 de scene vor fi amenajate în Cluj-Napoca, cea mai importantă dintre ele fiind cea din Piața Unirii. Aici vezi duo-ul francez The Blaze și pe israelianul Asaf Avidan, highlight-ul festivalului, din artiștii anunțați până acum. Ai și pop norvegian, de la AURORA, nebunie în stil balcanic de la Dubioza Kolektiv, și vezi un rapper britanic foarte pe val, Slowthai.

Pe scena mare a festivalului urcă și orchestra Operei Naționale Române din Cluj, alături de vocea Elenei Mîndru. GOLAN, Șuie Paparude, Subcarpați, Alternosfera, Irina Rimes, Vița de Vie, CTC, Coma și ZDOB și ZDUB, tot în Piața Unirii. Și rămân zeci de alți artiști, români și nu numai, de descoperit.

„Vorbim despre EC Special, este un altfel de festival. (…) Sunt peste 100 de artiști din foarte multe țări. Ne-am dorit foarte mult ca în ediția această specială să avem un mix foarte bun de genuri muzicale, de artiști cunoscuți precum Noisia, Sigma sau Aurora sau artiști de nișă din zona de hip-hop. (…) Suntem primul mare festival de muzică din acest an și ne dorim să avem cât mai mulți oameni alături de noi”, a spus Renate Rozenberg, unul dintre organizatorii festivalului.

Electric Castle va avea loc în perioada 6 – 15 august 2021 și va fi organizat în 30 de locații, în Cluj-Napoca și Bonțida. La festival vor putea participa doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schema completă.