• Ellen a deschis prima seară a emisiunii „Ellen’s Last Stand… Up Tour”.
  • DeGeneres a avut parte de câțiva ani dificili, după ce angajații emisiunii au acuzat producătorii executivi că se află într-un „loc de muncă toxic”.
  • „Este greu să dansezi atunci când plângi”, a spus DeGeneres. „Dar acum dansez”.

Ellen DeGeneres a revenit în lumina reflectoarelor la doi ani de la anularea talk-show-ului său. Ea a deschis prima seară a emisiunii „Ellen’s Last Stand… Up Tour”, noul ei spectacol de comedie care va apărea și pe Netflix, scrie BBC.

În vârstă de 66 de ani și-a început show-ul de la Hollywood spunând: „Nu mi-a păsat ce cred ceilalți despre mine și mi-am dat seama… Am spus asta în momentul de vârf al popularității mele”. DeGeneres a avut parte de câțiva ani dificili, după ce angajații emisiunii au acuzat producătorii executivi că se află într-un „loc de muncă toxic”.

Trei producători au fost concediați pe fondul acuzațiilor de comportament neadecvat și hărțuire sexuală, iar DeGeneres și-a cerut scuze în direct, dar în mai 2021 a anunțat că emisiunea se va încheia în anul următor, după 19 sezoane.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

DeGeneres a declarat pentru publicul din Los Angeles că a făcut mult grădinărit de când emisiunea s-a încheiat și a colecționat găini ca animale de companie. „Ce altceva pot să vă mai spun?”, a adăugat ea.

„Oh, da, am fost dată afară din showbiz. Nu există oameni răi în showbiz”.

Esther Kang de la People, care a fost prezentă la emisiune, a scris: „Chiar dacă Ellen DeGeneres privește înapoi la talk-show-ul ei cu simțul umorului, nu poate nega faptul că ieșirea ei fără ceremonie a lăsat răni adânci.”

Kang a adăugat: „După ce a meditat asupra modului în care a devenit cea mai detestată persoană din America în mijlocul ziarelor care se învârteau pe prima pagină, DeGeneres a spus că această încercare a redus persoana ei de televiziune la o coajă a gloriei sale de odinioară”.

„Ura a continuat mult timp și încercam să evit să mă uit la știri”, și-a amintit ea. Remarcând cum își încheia talk-show-ul în fiecare zi spunând: „Fiți buni unii cu alții”, DeGeneres a glumit că a devenit o „problemă” pentru că oamenii au început să se gândească la ea ca la un personaj unidimensional care dădea lucruri și dansa pe trepte.

Comedianta a făcut referire și la anularea sitcomului ei din anii 1990 – care a avut loc după ce și-a recunoscut homosexualitatea. „Pentru cei care țineți socoteala, este a doua oară când am fost dată afară din showbiz… În cele din urmă mă vor da afară pentru a treia oară pentru că sunt rea, bătrână și gay”, a spus ea.

Ea a mai spus că, după ce a fost în public atât de mult timp, faptul că a fost dată afară a fost „o mare lovitură pentru ego-ul și stima mea de sine”.

„Există astfel de extreme în această meserie, oamenii fie te iubesc și te idolatrizează, fie te urăsc, iar acei oameni sunt cumva mai zgomotoși”, a adăugat ea.

Spectacolul de stand-up s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri – un membru al publicului spunând că a fost inspirat de capacitatea lui DeGeneres de a-și reveni după o perioadă dificilă.

„Este greu să dansezi atunci când plângi”, a spus DeGeneres. „Dar acum dansez”.

Citește și