• Superstarul portughez şi-a pierdut cumpătul în ultimele faze ale semifinalei Supercupei Arabiei Saudite.
  • Raportul postat de arbitrul meciului susţine că Ronaldo a folosit „forţă excesivă” atunci când a lovit un adversar.
  • Potrivit Al-Riyadiya, Ronaldo va fi acum sancţionat cu o suspendare de două meciuri.

Incidentul a avut loc luni, în semifinala Supercupei Arabiei Saudite. Jucătorul lui Al-Nassr a fost eliminat pentru lovirea unui adversar. Ronaldo şi-a pierdut cumpătul în ultimele faze ale semifinalei Supercupei Arabiei Saudite, împotriva lui Al-Hilal. După ce l-a lovit cu cotul pe Ali Al-Bulaihi, câştigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a fost eliminat cu patru minute înainte de final.

Raportul postat de arbitrul meciului susţine că Ronaldo a folosit „forţă excesivă” atunci când a lovit un adversar, ceea ce a dus la excluderea sa. Jucătorul de 39 de ani a contestat această decizie şi şi-a susţinut cu vehemenţă nevinovăţia, înainte de a se îndrepta în cele din urmă spre tunel.

Potrivit Al-Riyadiya, Ronaldo va fi acum sancţionat cu o suspendare de două meciuri. De asemenea, el va trebui să plătească o amendă de 20.000 de riali ca urmare a acţiunilor sale. Aceaşi sursă susţine că portughezul ar fi făcut gesturi ameninţătoare la adresa arbitrului.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

El a revenit recent după o interdicţie care i-a fost impusă, după ce a reacţionat grosolan la scandările unor suporteri rivali, care strigau „Messi”.

Al-Nassr a pierdut confruntarea din semifinale cu Al-Hilal cu 2-1. Următoarele două meciuri ale acestora, care vor avea loc în Saudi Pro League, sunt împotriva lui Al Feiha şi Al-Khaleej. Pe 1 mai, în semifinalele Cupei Regelui, se vor confrunta cu Al-Khaleej, Ronaldo urmând să fie disponibil pentru a contribui la câştigarea unui trofeu major în 2024.

Citește și