• Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo.
  • Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el.
  • „Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie”.

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo săptămâna trecută. Prezenţa jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat „o adevărată Ronaldomania”.

Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el. „Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie, pe care slovenii l-au câştigat cu 2-0”.

Licitaţia va avea loc la sfârşitul lunii aprilie, iar fondurile strânse vor fi donate în scopuri caritabile, a anunţat hotelul.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și