• Actrița în vârstă de 51 de ani a împărtășit vestea dureroasă cu o postare în care îi sărbătorește viața în Lunea Paștelui, dezvăluind că a murit pașnic sâmbătă.
  • Ea a mulțumit Centrului Medical din zona Charleston și CIty Of Hope, un pionier de renume mondial în cercetarea, tratamentul și prevenirea cancerului”.
  • Ea a spus că el a fost înconjurat de familie în momentul morții sale și au cântat Amazing Grace.

Jennifer Garner a anunțat că tatăl ei bun și genial”, William John Garner, a murit la vârsta de 85 de ani, scrie Metro UK.

Actrița în vârstă de 51 de ani a împărtășit vestea dureroasă cu o postare în care îi sărbătorește viața în Lunea Paștelui, dezvăluind că a murit pașnic sâmbătă.

Ea a spus că el a fost înconjurat de familie în momentul morții sale și au cântat Amazing Grace, întrebând în glumă dacă l-au purtat peste sau l-au speriat” spre partea cealaltă.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Deși nu există nicio tragedie în moartea unui bărbat de 85 de ani care a trăit o viață sănătoasă și minunată, știu că durerea este inevitabilă, așteptând după colțuri neașteptate”, a spus ea.

Astăzi este pentru recunoștință. Suntem recunoscători pentru comportamentul blând și puterea liniștită a tatei. Pentru modul în care a tachinat cu un zâmbet răutăcios și pentru modul în care a inventat rolul de tată de fată atotcuprinzătoare și mereu răbdătoare. Suntem recunoscători pentru etica sa de muncă, pentru conducerea și credința sa”.

Jennifer Garner a mulțumit Centrului Medical din zona Charleston și CIty Of Hope, un pionier de renume mondial în cercetarea, tratamentul și prevenirea cancerului”, pentru munca depusă în vederea prelungirii vieții tatălui” și pentru că i-a oferit timp pentru a fi în locurile sale preferate”.

Citește și