• Ea s-a filmat făcând sosul, fierbând pastele într-o oală pe plită și adăugând toate ingredientele împreună.
  • În cel mai recent proiect al lui Garner, The Last Thing He Told Me, ea o interpretează pe Hannah.
  • Mama a trei copii, Garner a discutat despre faptul că este un fan al serialului și a scris o scrisoare producătorilor prin care le cere să joace rolul.

Jennifer Garner, în vârstă de 51 de ani, a distribuit un videoclip pentru seria sa „Pretend Cooking Show” pe Instagram, gătind o rețetă din adaptarea Apple TV+ de la carte la serial numită „Hannah’s Brown Butter & Sage Pasta”, scrie People.

În videoclip, Jennifer Garner citește un fragment din carte în care este menționată masa în timp ce a adunat ingrediente pentru rețetă. Apoi, ea s-a filmat făcând sosul, fierbând pastele într-o oală pe plită și apoi adăugând toate ingredientele împreună.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Alături de rețetă și instrucțiuni despre cum să faci pastele, ea a scris în legenda: „Uneori, în timpul unei interpretări liniștite a serialului #TheLastThingHeToldMe vara trecută, bucăți din cartea lui @lauradaveauthor mi-au reluat în minte ca un monolog interior. Îmi place foarte mult scrisul ei. Nu degeaba îmi place foarte mult această pastă inspirată de @poggiotrattoria, care este gata în timpul necesar pregătirii tăițeilor”, a adăugat ea.

În cel mai recent proiect al lui Garner, The Last Thing He Told Me, ea o interpretează pe Hannah, o femeie care trebuie să creeze o relație cu fiica ei vitregă adolescentă pentru a-și găsi soțul care a dispărut în mod misterios, conform unui sinopsis Apple TV+.

Mama a trei copii, Garner a discutat despre faptul că este un fan al serialului și a scris o scrisoare producătorilor prin care le cere să joace rolul.

„Mi-am culcat copiii, mi-am preparat cafea și am stat treaz toată noaptea scriind scrisori pasionale despre cum nu fac asta foarte des, dar chiar simțeam că trebuie să joc acest rol. Îmi place atât de mult. Și iată-mă aici”, a spus Garner.

Citește și