• Garner a spus că fiul Samuel, în vârstă de 11 ani, și fiicele Seraphina Rose, în vârstă de 14 ani, și Violet, în vârstă de 17 ani, sunt mai interesați de munca lui Ben Affleck.
  • Copiilor mei nu le place să mă privească în roluri din filme. O fac pentru a mă susține”, a explicat ea.
  • Lucrul cu colega de platou Angourie Rice, care o interpretează pe fiica ei vitregă Bailey, în vârstă de 16 ani, le-a cerut să devină o echipă”.

Copiii lui Jennifer Garner nu sunt prea interesați să urmărească rolurile mamei lor pe ecran. Mama a trei copii, în vârstă de 50 de ani, a declarat că nu se așteaptă ca vreunul dintre copiii ei să se uite la noul ei serial, The Last Thing He Told Me, inspirat din romanul Laurei Grace, în care Garner interpretează personajul Hannah, scrie People.

Copiilor mei nu le place să mă privească în roluri din filme. O fac pentru a mă susține, dar cred că este puțin ciudat să te uiți la mama ta cum sărută pe cineva sau cum plânge”, a explicat ea. Este diferit”.

De fapt, Garner a spus că fiul Samuel, în vârstă de 11 ani, și fiicele Seraphina Rose, în vârstă de 14 ani, și Violet, în vârstă de 17 ani, sunt mai interesați de munca lui Ben Affleck. Garner a precizat: Pe ei nu-i deranjează să-și privească tatăl. Nu vor să mă vadă tristă și nu vor să mă vadă într-o poveste de dragoste. Nu le place să mă vadă jucând rolul mamei altcuiva, sincer. Nu știu dacă se vor uita la asta.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Totuși, când a venit vorba de cartea The Last Thing He Told Me, Garner a reușit să o convingă pe Seraphina să se implice.

Mi-a plăcut cartea. Am citit-o cu voce tare cu copilul meu mijlociu la culcare și nu ne-am putut opri”, a spus Jennifer Garner. Am dus ora de culcare din ce în ce mai târziu deoarece cartea are această calitate super-propulsivă, condusă într-adevăr de două lucruri: mize de viață și de moarte care se schimbă mereu când te aștepți mai puțin, totul se întoarce pe dos din nou și din nou și din nou.” Cartea explorează, de asemenea, relația dintre această femeie care nu s-a așteptat niciodată să fie mamă și nu a fost deosebit de talentată la asta și această tânără care nu s-a așteptat niciodată să aibă o mamă și nu a fost foarte bună la asta”, a explicat Garner. Toate astea împreună au făcut o lectură cu adevărat explozivă.”

Am jucat destul de des rolul unei mame, iar asta este de fapt minunat pentru că este foarte ușor să te strecori în rolul de mamă a unui tânăr actor minunat, iar apoi construiești o relație sub ea, astfel încât, la final, ești destul de apropiat.”

Lucrul cu colega de platou Angourie Rice, care o interpretează pe fiica ei vitregă Bailey, în vârstă de 16 ani, le-a cerut să devină o echipă”.

Angourie Rice și cu mine eram aproape adversare la începutul serialului”, a spus Garner. Și a trebuit să construim încrederea, un parteneriat, să devenim o echipă – fie că ne plăcea sau nu – până când am fost legitim apropiate. A fost frumos ca relația noastră reală să se construiască încet în timp, ca încrederea noastră să se construiască în timp, la fel ca Hannah și Bailey.”

Citește și: