• Biden a vizitat sanctuarul Knock din Co Mayo, în cadrul ultimei sale zile în Irlanda.
  • Preotul paroh din Knock, părintele Richard Gibbons, a declarat că președintele a izbucnit în lacrimi atunci când l-a întâlnit pe cel care a săvârșit ultima împărtășanie pentru fiul său.
  • Părintele Gibbons a spus că, la aflarea legăturii, Joe Biden a dorit să se întâlnească imediat cu părintele O’Grady.

Președintele american Joe Biden a fost emoționat până la lacrimi după o întâlnire cu preotul care a făcut rugăciunile de ultimă împărtășanie pentru fiul său, relatează The Independent. Părintele Frank O’Grady a săvârșit sacramentul pentru Beau Biden, care a murit de cancer la creier în 2015.

Biden a vizitat sanctuarul Knock din Co Mayo, în cadrul ultimei sale zile de angajamente în Irlanda. Sanctuarul Knock este un loc de pelerinaj catolic, unde localnicii au susținut că au văzut o apariție a Fecioarei Maria în 1879. Preotul paroh din Knock, părintele Richard Gibbons, a declarat că președintele a izbucnit în lacrimi atunci când l-a întâlnit pe cel care a săvârșit ultima împărtășanie pentru fiul său.

A râs, a plâns, puteai să vezi cât de profund a simțit și a însemnat totul pentru el”, a spus părintele Gibbons. „A fost o după-amiază extraordinară. Nu o voi uita, pot să vă spun că a fost cu totul altceva.” Părintele Gibbons a spus că nu știa că unul dintre preoții din parohie avea o legătură personală cu președintele Joe Biden, astfel că întâlnirea dintre Biden și părintele O’Grady a fost o întâlnire de ultim moment și întâmplătoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

A vorbit despre familia sa și despre legătura sa cu credința sa, dar și despre fiul său Beau, care a murit”, a spus părintele Gibbons.

Și s-a întâmplat, și asta a fost un fel de spontaneitate, s-a întâmplat că avem, lucrând la sanctuarul de aici, capelanul care dă ultima împărtășanie, ultima ungere a fiului său în Statele Unite. Pur și simplu extraordinar, și nici măcar nu știam asta, nu am știut asta până când a sosit președintele”.

Părintele Gibbons a spus că, la aflarea legăturii, Joe Biden a dorit să se întâlnească imediat cu părintele O’Grady. Așa că a trimis un agent al Serviciului Secret pentru a merge să-l găsească, eu aveam numărul lui, așa că l-am contactat imediat”, a spus el. Și a avut șocul vieții sale să vină la mine, știți, așa că a fost un lucru minunat și spontan care s-a întâmplat”.

Citește și: