• Biden a vizitat sanctuarul Knock din Co Mayo, în cadrul ultimei sale zile în Irlanda.
  • Preotul paroh din Knock, părintele Richard Gibbons, a declarat că președintele a izbucnit în lacrimi atunci când l-a întâlnit pe cel care a săvârșit ultima împărtășanie pentru fiul său.
  • Părintele Gibbons a spus că, la aflarea legăturii, Joe Biden a dorit să se întâlnească imediat cu părintele O’Grady.

Președintele american Joe Biden a fost emoționat până la lacrimi după o întâlnire cu preotul care a făcut rugăciunile de ultimă împărtășanie pentru fiul său, relatează The Independent. Părintele Frank O’Grady a săvârșit sacramentul pentru Beau Biden, care a murit de cancer la creier în 2015.

Biden a vizitat sanctuarul Knock din Co Mayo, în cadrul ultimei sale zile de angajamente în Irlanda. Sanctuarul Knock este un loc de pelerinaj catolic, unde localnicii au susținut că au văzut o apariție a Fecioarei Maria în 1879. Preotul paroh din Knock, părintele Richard Gibbons, a declarat că președintele a izbucnit în lacrimi atunci când l-a întâlnit pe cel care a săvârșit ultima împărtășanie pentru fiul său.

A râs, a plâns, puteai să vezi cât de profund a simțit și a însemnat totul pentru el”, a spus părintele Gibbons. „A fost o după-amiază extraordinară. Nu o voi uita, pot să vă spun că a fost cu totul altceva.” Părintele Gibbons a spus că nu știa că unul dintre preoții din parohie avea o legătură personală cu președintele Joe Biden, astfel că întâlnirea dintre Biden și părintele O’Grady a fost o întâlnire de ultim moment și întâmplătoare.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

A vorbit despre familia sa și despre legătura sa cu credința sa, dar și despre fiul său Beau, care a murit”, a spus părintele Gibbons.

Și s-a întâmplat, și asta a fost un fel de spontaneitate, s-a întâmplat că avem, lucrând la sanctuarul de aici, capelanul care dă ultima împărtășanie, ultima ungere a fiului său în Statele Unite. Pur și simplu extraordinar, și nici măcar nu știam asta, nu am știut asta până când a sosit președintele”.

Părintele Gibbons a spus că, la aflarea legăturii, Joe Biden a dorit să se întâlnească imediat cu părintele O’Grady. Așa că a trimis un agent al Serviciului Secret pentru a merge să-l găsească, eu aveam numărul lui, așa că l-am contactat imediat”, a spus el. Și a avut șocul vieții sale să vină la mine, știți, așa că a fost un lucru minunat și spontan care s-a întâmplat”.

Citește și: