• Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, candidează pentru un al doilea mandat ca președinte al SUA.
  • Președintele a glumit pe seama vârstei sale și a vorbit și desăre cei care cred că este prea bătrân pentru a candida.
  • Canalul de dreapta Fox News a primit mai multe lovituri de la președinte și de la comediantul de anul acesta, corespondentul Daily Show, Roy Wood Jr.

Președintele Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a făcut glume despre vârsta sa, în timp ce candidează pentru un nou mandat, scrie India Today.

„Uite, înțeleg că vârsta este o problemă complet rezonabilă”, a spus Joe Biden, înainte de a-și împărtăși perspectiva: „S-ar putea să crezi că nu-mi place Rupert Murdoch. Pur și simplu nu este adevărat. Cum să-mi displacă un tip care mă face să arăt ca Harry Styles? Spune-mi bătrân, eu mă numesc experimentat. Tu spui că sunt bătrân, eu spun că sunt înțelept”, a spus Biden.

Fox News a primit mai multe lovituri de la președinte și de la comediantul de anul acesta, corespondentul Daily Show, Roy Wood Jr. „Aș numi Fox „Cinest, corect și sincer. Dar apoi aș fi dat în judecată pentru defăimare”, a spus Biden.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

De asemenea, Biden a vorbit despre importanța unei prese libere. El a spus despre Evan Gershkovich, jurnalistul Wall Street Journal reținut în Rusia sub acuzația de spionaj, că „lucrează în fiecare zi pentru a-și asigura eliberarea”.

El a revenit, de asemenea, la o temă din discursul de anul trecut, spunând că „democrația Americii rămâne în pericol” din cauza dezinformării și a „otrăvirii” în unele secțiuni ale presei. „Minciuni spuse pentru profit și putere. Minciuni, conspirație și răutate repetate iar și iar, concepute pentru a genera un ciclu de furie, ură și chiar violență”, a spus Biden, făcând referire la interdicțiile cărților, legile anti-transgender, interdicțiile avortului și expulzările recente ale reprezentanților statului din cauza protestelor.

Citește și