• Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit influencer, cu 3.234.000 de dolari pentru o postare.
  • Dintre reprezentantele sexului feminin, cea mai bine plătită este Selena Gomez.
  • Pe locul patru în topul influencerilor bine plătiți este Kylie Jenner, cu 2.386.000 de dolari pe postare.

Brandurile plătesc sume uriașe pentru a avea acces la fanii celebrităților din social media. Influencer Marketing Hub a publicat lista celor mai bine plătiți influenceri în 2024.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit influencer, iar prețul mediu estimat pe o postare este de 3.234.000 de dolari. Ronaldo este unul dintre cei mai populari jucători de fotbal din lume și nu are nevoie de o altă prezentare.

Al doilea cel mai bine plătit influencer este tot un fotbalist: Leo Messi. El încasează 2.597.000 de dolari pe o postare. Fotbalist profesionist argentinian este unul dintre cei mai populari fotbaliști din toate timpurile.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Dintre reprezentantele sexului feminin, cea mai bine plătită este Selena Gomez, cu un preț mediu estimat pe postare de 2.558.000 de dolari. Cântăreața și actrița spaniolă are o mulțime de fani în întreaga lume.

Pe locul patru în topul influencerilor bine plătiți este Kylie Jenner, cu 2.386.000 de dolari pe postare. Kylie deține brandul de frumusețe Kylie Cosmetics, și este unul dintre cei mai influenți oameni din industria frumuseții.

Citește și