• Parcul de distracții Puy du Fou din Franța renaște Evul Mediu pentru tine.
  • Puy du Fou a fost desemnat cel mai bun dintre 8.000 de parcuri din lume.
  • Spectacolul Gitanul și starul a fost recompensat la Los Angeles cu « Oscarul » pentru cel mai bun spectacol.

Dacă te duci în Franța și mai ales dacă ai și copiii cu tine te gândești, desigur, să te duci la Disneyland, în lumea basmelor, sau la Asterix, în antichitatea galilor. Dacă vrei să faci o tură prin Evul Mediu însă, poți încerca Puy du Fou. Este un parc din Vendeea, în vestul Franței, iar spectacolele sale tocmai au fost recompensate cu «Oscarul» pentru spectacol la Los Angeles.

Este o inițiativă regională, într-o zona în care istoria a fost întotdeauna extrem de agitată. Trecutul este reînviat și plonjezi efectiv în lumea cavalerilor, a turneelor, a invaziilor vikinge sau a muschetarilor de legendă. Din 2012, Puy du Fou a primit în mod regulat cele mai prestigioase premii internaționale din lumea parcurilor și a divertismentului și a fost votat de două ori „Cel mai bun parc de distracții din lume”. La începutul lunii, parcul a primit două „Golden Globuri”, decernate de un juriu de profesioniști în parcuri tematice, parcuri zoologice, muzee și alte situri culturale sau turistice, și a fost ales dintre 8.000 de competitori.

Zilele trecute Puy du Fou a fost sacralizat, tot la Los Angeles, cu un «Oscar» pentru cel mai bun spectacol – Gitanul și Starul. Este cel mai recent spectacol al parcului de atracții dar ați înțeles, dacă reușiți să găsiți bilete – pentru că uneori trebuie să astepti luni de zile – mai sunt multe alte spectacole în curs.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Citește și