• Doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii sunt de acord să intre în ring.
  • Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că este „gata pentru o luptă în cușcă” cu Mark Zuckerberg.
  • Mark Zuckerberg a câștigat recent o medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu.

Doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii sunt de acord să intre în ring. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, și Elon Musk, proprietarul Twitter sunt pregătiți pentru un „duel” în ,,cușcă”, scrie BBC.

Totul a pornit de la un răspuns al lui Elon Musk pe Twitter din 20 iunie în care îl ironiza pe Zuckerberg. Directorul SpaceX a afirmat: „Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă el este pregătit”. Gluma a venit ca răspuns la comentariul unui utilizator care spunea că Zuckerberg „face ju jitsu”, o referire la recenta sa medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu.

Miercuri seară, Zuckerberg a postat un Story pe Instagram care includea o captură de ecran a Tweet-ului lui Musk și a răspuns cu textul „Trimite-mi locația”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Între timp, Musk nu se lasă mai prejos și răspunde la cererea lui Zuckerberg. „Am o mișcare grozavă pe care o numesc The Walrus, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”, a mai scris Musk pe Twitter.

Mark Zuckerberg a câștigat recent o medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu. Pe 6 mai, Zuckerberg a distribuit pe Instagram o imagine din ziua luptei sale, scriind: „Am concurat în primul meu turneu de jiu jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jiu Jitsu”.

Citește și: