• Harry Styles și-a întrerupt concertul din Cardiff pentru a permite unei femei însărcinate să meargă la toaletă, fără să rateze vreun moment al spectacolului.
  • Harry a cerut ajutorul mulțimii pentru a alege numele copilului cuplului.
  • În timpul pauzei, superstarul a discutat cu fanii despre interesele lor.

Harry Styles și-a întrerupt concertul de la Cardiff pentru a permite unei femei însărcinate să meargă la toaletă. El s-a asigurat astfel că aceasta nu ratează spectacolul.

Câștigătorul premiului Grammy susținea un concert pe Principality Stadium în cadrul turneului său mondial, când a observat-o pe Sian, o mamă însărcinată, și pe partenerul ei, Elliot, în mulțime.

În timpul unei pauze din spectacol, cuplul a aruncat pe scenă o cană pe care era scris „name our baby” Harry, în vârstă de 29 de ani, a fost încântat să le ofere o mână de ajutor.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII

Înainte de a decide asupra numelui, superstarul din „As It Was” a oprit întregul spectacol pentru ca Sian să poată merge la toaletă, asigurându-se că nu ratează niciun moment din concert. El și-a anunțat fanii spunând: „Cred că suntem cu toții de acord că este important ca Sian să meargă la toaletă, nu-i așa?”.

În timp ce Sian era plecată, Harry a interacționat cu publicul, discutând chiar și cu o fană despre interesele ei legate de IT.

Când artistul a observat-o pe Sian că s-a întors la locul ei, i-a cerut mai multe detalii despre copilul lor și opțiunile de nume. Apoi, Harry a solicitat ajutorul mulțimii pentru a alege între cele patru opțiuni de nume sugerate de Sian, cerându-le să aplaude. Numele propuse erau: Stevie, Harley, Rafe și Caleb, iar Stevie a primit cele mai puternice aplauze.

În timpul aceluiași concert, o altă fană i-a cerut ajutorul fostului membru One Direction. Ea ținea în mână o pancartă pe care scria: „Harry, sunt gay, ajută-mă să ies în evidență”. Harry i-a răspuns într-un mod amuzant: „Alicia, cred că tocmai ai reușit”. Apoi, el s-a înfășurat într-un steag al mândriei, pe care îl poartă frecvent la spectacolele sale.

Harry Styles se află în prezent în mijlocul unui turneu mondial care a fost sold-out. Următorul său concert este programat pe 24 iunie la Werchter, Belgia, unde va fi însoțit de trupa de deschidere, Wet Leg.

Citește și: