• Acesta este un alt exemplu al modului în care Elton John ajunge la o nouă generație de fani.
  • Experiența include modă digitală iconică a lui Elton John și fotografii ale unor momente memorabile.
  • Concepută în colaborare cu peste 20 de creatori ai comunității Roblox, colecția de modă digitală expusă virtual este inspirată din cele mai celebre ținute și ochelari ai lui Elton John.

Creată de Elton John și Rocket Entertainment împreună cu creatorii Roblox și cu sprijinul Universal Music Group (UMG), experiența virtuală este acum disponibilă. Aceasta oferă fanilor un nou mod de a se bucura de catalogul său, de a se exprima prin intermediul modei sale iconice, creată împreună cu comunitatea, și de a experimenta impactul pe care l-a avut acest simbol asupra culturii populare.

Este un alt exemplu al modului în care Elton John ajunge la o nouă generație de fani – un subiect abordat în profunzime în recentul nostru articol de copertă din Music Week cu legenda muzicii și echipa sa.

Experiența include modă digitală iconică a lui Elton John și fotografii ale unor momente memorabile, provocări interactive pe cele mai mari hituri ale sale, vânători zilnice și teste de trivia.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Concepută în colaborare cu peste 20 de creatori ai comunității Roblox, colecția de modă digitală expusă virtual este inspirată din cele mai celebre ținute și ochelari ai lui Elton John, inclusiv articole gratuite realizate împreună cu Los Angeles Dodgers și Major League Baseball, inspirate de ținuta pe care a purtat-o la concertul din 1975. Fanii pot încerca ținute complete sau pot combina articole individuale pentru a recrea look-ul lui Elton John pe avatarul lor și pot cumpăra întreaga colecție disponibilă pentru vizitatori la nivel global.

Elton John a declarat: Sunt absolut încântat să lansez Beyond The Yellow Brick Road pe Roblox. Am văzut bucuria pe care Roblox a adus-o băieților mei, iar posibilitatea pe care o creează prin capacitatea de a interacționa cu fanii într-un mod atât de interesant și orientat spre viitor a fost uluitoare pentru mine. Întotdeauna am fost eu însumi și mi-am folosit imaginea, ochelarii și muzica pentru a mă exprima, iar Roblox încurajează cu adevărat această autoexprimare. Acum, fanii mei pot face același lucru, ceea ce este foarte interesant.

La fiecare etapă a carierei mele, am vrut întotdeauna să merg înainte și să privesc spre viitor, iar Beyond The Yellow Brick Road este următorul pas în această călătorie, în timp ce mă pregătesc să mă retrag din turneele live după 50 de ani de activitate. Este cu adevărat emoționant și abia aștept să văd reacția fanilor mei și a comunității Roblox.