• Sir Elton John va susține în acest weekend în Suedia ceea ce el a descris ca fiind ultimul său spectacol de adio”.
  • Artistul a concertat luna trecută la festivalul Glastonbury din Marea Britanie.
  • John, în vârstă de 76 de ani, călătorește în întreaga lume din 2018 în cadrul turneului său maraton Farewell Yellow Brick Road”.

Sir Elton John va susține în acest weekend în Suedia ceea ce el a descris ca fiind ultimul său spectacol de adio”, în contextul în care turneul său se apropie de sfârșit, informează The Guardian. Artistul a concertat luna trecută la festivalul Glastonbury din Marea Britanie și își va încheia turneul sâmbătă, la Tele2 Arena din Stockholm.

John, în vârstă de 76 de ani, călătorește în întreaga lume din 2018 în cadrul turneului său maraton Farewell Yellow Brick Road”, care a fost întrerupt în diverse momente din cauza pandemiei și a propriului său test pozitiv pentru COVID-19. El a cântat timp de peste 50 de ani, inclusiv în turnee cu Billy Joel și colaborări pe scenă cu rapperul Eminem, cu veterana country americană Dolly Parton și cu actorul Taron Egerton, care l-a interpretat în filmul biografic Rocketman.

Spectacolul său de cap de afiș pe scena Pyramid din cadrul Glastonbury din iunie a cuprins un set plin de succese precum Rocketman, Tiny Dancer, Your Song și I’m Still Standing. Anul trecut, John a susținut ultimul său concert din turneul nord-american pe stadionul Dodger din Los Angeles, evenimentul fiind transmis în direct pe Disney+ și prezentând mesaje preînregistrate de la fani celebri.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Președintele SUA, Joe Biden, prințul și prințesa de Wales, Victoria și David Beckham, Katy Perry, Coldplay și Miley Cyrus s-au numărat printre cei care i-au adus un omagiu lui John. Turneul este unul dintre cele mai mari încasări de când au început înregistrările, Billboard anunțând că este primul care a adus vânzări de bilete în valoare de 900 de milioane de dolari.

Citește și