• David Furnish a dezvăluit că Elton John va aduce „patru colaboratori” în timpul show-ului său la Glastonbury.
  • Fanii au speculat că Britney Spears și Harry Styles și-ar putea face apariții în timpul spectacolului de pe Pyramid Stage.
  • Înaintea lui John, pe scena Pyramid Stage, vor cânta Yusuf/Cat Stevens, duminică după-amiază, urmați de Blondie, apoi de Lil Nas X.

Cu doar trei zile înainte de concertul lui Elton John de la Glastonbury, soțul muzicianului, regizorul David Furnish, a dezvăluit că starul va aduce „patru colaboratori” în timpul show-ului său de pe faimoasa scenă Pyramid Stage, scrie The Independent.

Porțile festivalului s-au deschis miercuri, 21 iunie, la ora 8 dimineața, co-organizatoarea Emily Eavis întâmpinându-i pe invitați la Worthy Farm, Somerset. Ulterior, ei i s-a alăturat tatăl ei, co-fondatorul Glastonbury, Michael Eavis.

John, care în prezent susține ultima etapă turneului Farewell Yellow Brick Road Tour în Europa, va fi capul de afiș al scenei Pyramid Stage de la Worthy Farm duminică (25 iunie). Concertul său se va întinde pe durata a peste două ore. Este prima dată când va performa la festival, dar este și ultima sa dată în cadrul unui turneu în Marea Britanie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vorbind pentru Sky News, Furnish a spus că John va aduce „patru colaboratori la alegerea sa”. Când a fost întrebat cine ar putea fi artiștii, Furnish a spus: „Îmi pare rău. Am jurat să păstrez secretul”. El a lăsat să se înțeleagă, totuși, că ultima reprezentație a cântărețului va conține „o listă de piese diferită”, cu „multe schimbări”.

Cine are putea cânta alături de Elton John la Glastonbury

Fanii au speculat că colaboratorii lui John, Dua Lipa, Rina Sawayama, Lil Nas X (care va cânta pe Pyramid Stage chiar înaintea lui) și chiar Britney Spears ar putea să-și facă apariția.

Unii au mai spus, de asemenea, că ar putea fi vorba de solistul trupei Years & Years, Olly Alexander, care a interpretat împreună cu John un cover al piesei „It’s a Sin” a celor de la Pet Shop Boys la Brits 2021.

În 2014, John a colaborat cu Kylie Minogue și One Direction pentru un cântec pentru Children in Need, ceea ce înseamnă că i-ar putea aduce pe scenă pe Minogue sau Harry Styles.

John a vorbit despre show-ul său viitor într-un alt interviu la începutul acestei săptămâni, spunând: „Nu am avut timp să vorbesc despre asta. Când alcătuiești un setlist, întotdeauna spun că este ca și cum ai face sex. Începi foarte bine, apoi te relaxezi un pic, apoi spre sfârșitul spectacolului se dezlănțuie iadul”.

Înaintea lui John, pe scena Pyramid Stage, vor cânta Yusuf/Cat Stevens, duminică după-amiază, urmați de Blondie, apoi de Lil Nas X.

Citește și: