• Emma Stone a mâncat 60 de tarte portugheze pe platoul de filmare al „Poor Things”, declarând că a fost mai dificil decât filmarea scenelor de sex din film.
  • Actrița a povestit că, deși scenele de sex erau coregrafiate, mâncatul a fost mai provocator, aducându-i la un moment dat senzația de vomă.
  • Nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun rol în acest film, Emma Stone va concura cu alte actrițe precum Annette Bening și Carey Mulligan.

Emma Stone a recunoscut că a fost mult mai dificil să mănânce tarte portugheze pe platoul de filmare al peliculei „Poor Things” decât să filmeze scenele de sex din film – pentru că „îi venea să vomite” după ce a înghițit atât de multe.

Emma Stone a mâncat 60 de tarte portugheze pe platoul de filmare al peliculei „Poor Things” și i-a „venit foarte tare să vomite”.

Actrița în vârstă de 35 de ani a fost nominalizată la Oscar pentru rolul Bella – un copil în corpul unui adult care pornește să descopere lumea – iar Emma a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat pe platou – dezvăluind că a fost chiar mai dificil să înghită dulciuri decât să filmeze scenele de sex din film, deoarece acestea erau foarte bine coordonate.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În timpul unui panel de discuții la celebrarea nominalizărilor pentru producător excepțional de filme cinematografice din Los Angeles, care a avut loc în weekend, Emma a explicat dificultățile întâmpinate, spunând publicului: „Sexualitatea Bellei… modul în care urma să fie filmată și cum urma să o facem și coordonatorul nostru incredibil de intimitate și decorurile noastre închise și toate acestea.

„Într-un fel, asta a fost partea cea mai ușoară, pentru că a fost coregrafiată. Acelea au fost rapide. Știam exact ce facem”.

„Să-ți dai seama cum să mergi sau să mănânci 60 de tarte portugheze, din care prima îmbucătură este delicioasă, dar până la sfârșit chiar îți vine să vomiți”.

Emma a adăugat: „Să-și dea seama cum să meargă sau să mănânce 60 de tarte portugheze, a căror primă îmbucătură este delicioasă, dar la sfârșit îți vine să vomiți. Sau să vadă moartea și descompunerea pentru prima dată, mult mai provocator decât nuditatea, care este singurul lucru despre care oamenii par să vrea să mă întrebe”.

Emma este nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru acest rol și va avea de înfruntat concurența lui Annette Bening (Nyad), Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon), Sandra Huller (Anatomy of a Fall) și Carey Mulligan (Maestro).

Câștigătorul va fi desemnat la cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar, care va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles pe 10 martie.

Citește și