Emma Thompson: Scenele nud din cel mai recent film au fost cel mai dificil lucru pe care a trebuit să îl fac

  • Emma Thompson joacă rolul unei profesoare dornice să își exploreze viața sexuală.
  • Actrița s-a destăinuit despre „dificultatea” de a filma scene nud la vârsta ei.
  • Filmul „Good Luck to You, Leo Grande” a avut premiera în Marea Britanie pe 17 iunie.

Emma Thompson a dezvăluit publicului cum a fost să filmeze scenele nud pentru comedia recent lansată Good luck to you, Leo Grande. Ea vorbește despre „provocarea” de a filma complet dezbrăcată la vârsta ei, de 63 de ani.

Comedia de Sophie Hyde, urmărește povestea lui Nancy, o fostă profesoare și văduvă, care renunță la stilul ei plictisitor de viață și își angajeză un bărbat pe care îl plătește pentru a-și experimenta viața sexuală.

Mi-a dat și puțină încredere în mine, pentru că atunci când ești dezgolit pe platoul de filmare toată lumea este foarte grijulie cu tine. Dar este și foarte amuzant, adică oamenii vin la tine cu ceva și vin în fața ta «Uite, aici este ceea ce voiai». Și după se îndepărtează, dar fără să se uite în jos” , spune actrița.

Nancy pare inițial nemulțumită și nesigură de alegerea făcută, dar Leo o ajută să se relaxeze și să renunțe la prejudecățile sale. Deși cei doi aparțin unor generații diferite încercările lor de a se conecta și de a empatiza cu opiniile diferite ale celuilalt generează discuții memorabile.