• La 32 de ani de când primul film legendar Home Alone a apărut pe ecrane, unii fani abia acum își dau seama cine este polițistul de la început.
  • După ce polițistul a aflat că familia pleacă în vacanță a doua zi, acesta pleacă fericit și nu mai apare în film.
  • Se pare că polițistul este, de asemenea, unul dintre tâlhari, banditul Harry și căuta, de fapt, informații care să-l ajute să pătrundă în casa somptuoasă.

La 32 de ani de când primul film legendar Home Alone a apărut pe ecrane, fanii abia acum își dau seama cine este polițistul de la început. Sergentul Larry Balzak, care a apărut doar la începutul filmului, a încercat să atragă atenția cuiva în timp ce copiii McCallister se dezlănțuiau fără niciun adult la vedere. Ofițerul l-a avertizat pe Peter, tatăl lui Kevin, că există „o mulțime de spargeri în preajma sărbătorilor”, așa că vrea să se asigure că familia își ia măsurile de precauție adecvate. Peter dezvăluie apoi totul, explicând că familia are temporizatoare automate pentru lumini și încuietori la uși.

După ce polițistul a aflat că familia pleacă în vacanță a doua zi, acesta pleacă fericit și nu mai apare în film. Cu toate acestea, actorul care îl interpretează, Joe Pesci, apare, iar fanii abia acum își dau seama. Se pare că polițistul este, de asemenea, unul dintre tâlhari, banditul Harry și căuta, de fapt, informații care să-l ajute să pătrundă în casa somptuoasă.

Fanii șocați și-au exprimat neîncrederea pe Twitter, iar unul dintre ei a scris: „Câți ani aveai când ai aflat că polițistul de la începutul filmului Singur acasă este și hoțul ???? pentru că eu am aflat acum două minute”.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Altul a scris: Stai puțin… polițistul de la începutul filmului Home Alone este și hoțul de la sfârșitul filmului. WTF’. Un al treilea a spus: Mi-a luat peste 10 ani să realizez că polițistul din Singur acasă este în secret hoțul”. Unul dintre ei a adăugat: Băieți, tocmai mi-am pierdut mințile… Tocmai mi-am dat seama că polițistul de la începutul filmului Home Alone era hoțul…”.

Spre deosebire de mulți dintre ceilalți actori din film, Joe era deja o vedetă uriașă, cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Tommy DeVito în Goodfellas, care a apărut cu doar câteva luni înainte de Home Alone. În 1991, el a câștigat Oscarul de actor în rol secundar pentru rolul său din drama polițistă regizată de Martin Scorsese. Și-a reluat rolul lui Harry Lime alături de Marv Merchants al lui Daniel Stern pentru cel de-al doilea episod al francizei Home Alone.

În ciuda altor roluri de succes în filme precum Casino, My Cousin Vinny, Gone Fishin’ și Lethal Weapon 3 și 4, actorul s-a ținut departe de lumina reflectoarelor după 1999, anunțându-și retragerea din actorie pentru a se concentra pe cariera sa muzicală. Pesci, care are acum 79 de ani, a ieșit din pensionare pentru a juca în 2019 în filmul The Irishman, care i-a adus o nominalizare la Oscar.

El joacă, de asemenea, rolul bunicului lui Pete Davidson în Bupkis, viitorul serial de comedie Peacock bazat pe o versiune fictivă a vieții lui Davidson. Continuarea filmului Home Alone a avut premiera pe 20 noiembrie 1992, urmărindu-l pe Kevin McCallister (Macaulay Culkin) care se află singur în New York… unde dă din nou peste Bandiții uzi (Pesci și Daniel Stern).

Continuarea îl urmărește pe Kevin, a cărui familie se îndreaptă spre Miami pentru sărbătorile de Crăciun… deși Kevin se pierde la aeroport și ajunge în schimb în New York City. El descoperă că Bandiții au evadat din închisoare și au ajuns și ei în Big Apple, unde se ciocnesc din nou.