• Multiple reacții au apărut pe rețelele sociale de la fanii întrăgitului serial.
  • Înainte de final, fanii Succession au crezut că o parte esențială a serialului se află într-o scenă din penultimul episod.
  • ,,Vă iubesc, dar voi nu sunteți oameni serioși”, a declarat o fană.

Fanii serialului Succession au reacționat la finalul dramatic al serialului HBO, după ce ultimul episod al celui de-al patrulea sezon a fost difuzat peste noapte, scrie NME.

După o luptă pentru putere între frații Roy după moartea tatălui lor Logan, finalul s-a încheiat cu Shiv Roy (Sarah Snook) revenind asupra pactului încheiat cu frații Kendall (Jeremy Strong) și Roman (Kieran Culkin) de a-i trăda și a dat votul decisiv pentru a vinde Waystar Royco companiei GoJo a lui Lukas Matsson (Alexander Skarsgård).

Acest lucru a însemnat că soțul lui Shiv și șeful ATN, Tom Wambsgans (Matthew Macfadyen), a devenit șeful companiei, într-o întorsătură majoră, după ce Matsson l-a trădat pe Shiv, care era inițial în linie pentru postul de director general.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Reacționând la ultimul episod și la întorsătura dramatică, fanii au avut diverse păreri pe care le-au expus în mediul online la finalul serialului.

,,Jesse Armstrong și co. au perfecționat oferirea publicului un sentiment de speranță falsă cu #Succession pe care nu cred că îl vom mai vedea”, a scris unul dintre ei pe Twitter. ,,Ne oferiți ceea ce sunt probabil ultimele momente ale fraților în termeni buni, doar pentru a-i despărți și a-i lăsa în noroi. Ce final de serial!”

Alții au făcut trimitere la scene anterioare din istoria serialului și le-au pus în legătură cu modul în care s-a desfășurat finalul, inclusiv un citat al nemuritorului Logan către copiii săi de la începutul sezonului patru: ,,Vă iubesc, dar voi nu sunteți oameni serioși”.

Vedeți mai jos o serie de reacții la finalul succesiunii.

Citește și:

FOTO. NASA vrea să condimenteze meniul astronauților printr-o producție de alimente provenite din spațiul îndepărtat

Ligia Deca: „Dacă greva din educaţie se prelungeşte, vom prelungi şi noi anul şcolar. Mediile elevilor vor fi încheiate”

VIDEO. Un videoclip viral de pe YouTube sărbătorește cea de-a 17-a aniversare pe platformă. „Încă îl folosesc pentru a le face farse oamenilor”