• Sunt prezentate 20 de secunde în care se prezintă o mașină pe un drum pitoresc de țară, în timp ce pe fundal se aude o muzică liniștitoare.
  • Videoclipul a fost realizat de o companie germană pentru a face publicitate la o băutură energizantă.
  • Sperietura virală ar fi trebuit să ilustreze efectele produsului lor, care a fost întrerupt între timp.

Unul dintre primele videoclipuri virale de pe YouTube a fost descris de spectatori ca fiind „mai înfricoșător decât orice film de groază”, în contextul în care sărbătorește cea de-a 17-a aniversare pe platformă, declară Daily Mail. Inițial a fost realizat de o companie germană pentru a face publicitate la o băutură energizantă.

Clipul a adunat peste 38 de milioane de vizualizări și 12.000 de comentarii de când a fost încărcat pe YouTube în 2006. Acesta are o durată de 20 de secunde și se deschide cu o mașină pe un drum pitoresc de țară, în timp ce pe fundal se aude o muzică liniștitoare. Cu toate acestea, videoclipul, care se numește „Ghost Car” (Mașina fantomă), ia o întorsătură întunecată atunci când mașina ia o curbă în partea de jos a drumului. După ce îi păcălește pe spectatori cu un fals sentiment de siguranță, un zombi apare de nicăieri pe ecran și începe să țipe. Videoclipul se termină pe un fundal negru pe care scrie: „Acum… du-te și schimbă-ți pantalonii și întoarce-te la muncă!”.

Clipul a fost realizat în 2005 pentru a face publicitate la o băutură energizantă germană numită K-fee. Sperietura virală ar fi trebuit să ilustreze efectele produsului lor, care a fost întrerupt între timp. În ultimii 17 ani, utilizatorii de pe YouTube au lăsat comentarii la videoclip, descriind cum acesta îi bântuie și în prezent.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

La începutul acestui an, unul dintre ei a răspuns: „Are 17 ani și încă mă prinde”. „Încă mă sperie acest videoclip până în ziua de azi”, a adăugat altul. Mai mult, alți spectatori și-au îndreptat atenția către utilizatorul anonim care nu a mai încărcat nimic altceva pe canalul său de YouTube.

Citește și:

WhatsApp adaugă funcția de partajare a ecranului în apelurile video

Ron DeSantis se confruntă cu trei noi procese. Donald Trump, favorit printre republicani

Ministerul Educației amână din nou Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a. Probele au fost reprogramate pentru 12 și 13 iunie