Fanii ,,Succession” reacționează la finalul dramatic al serialului: ,,A ascuns finalul la vedere”

Fanii serialului Succession au reacționat la finalul dramatic al serialului HBO, după ce ultimul episod al celui de-al patrulea sezon a fost difuzat peste noapte, scrie NME.

După o luptă pentru putere între frații Roy după moartea tatălui lor Logan, finalul s-a încheiat cu Shiv Roy (Sarah Snook) revenind asupra pactului încheiat cu frații Kendall (Jeremy Strong) și Roman (Kieran Culkin) de a-i trăda și a dat votul decisiv pentru a vinde Waystar Royco companiei GoJo a lui Lukas Matsson (Alexander Skarsgård).

Acest lucru a însemnat că soțul lui Shiv și șeful ATN, Tom Wambsgans (Matthew Macfadyen), a devenit șeful companiei, într-o întorsătură majoră, după ce Matsson l-a trădat pe Shiv, care era inițial în linie pentru postul de director general.

Reacționând la ultimul episod și la întorsătura dramatică, fanii au avut diverse păreri pe care le-au expus în mediul online la finalul serialului.

,,Jesse Armstrong și co. au perfecționat oferirea publicului un sentiment de speranță falsă cu #Succession pe care nu cred că îl vom mai vedea”, a scris unul dintre ei pe Twitter. ,,Ne oferiți ceea ce sunt probabil ultimele momente ale fraților în termeni buni, doar pentru a-i despărți și a-i lăsa în noroi. Ce final de serial!”

Alții au făcut trimitere la scene anterioare din istoria serialului și le-au pus în legătură cu modul în care s-a desfășurat finalul, inclusiv un citat al nemuritorului Logan către copiii săi de la începutul sezonului patru: ,,Vă iubesc, dar voi nu sunteți oameni serioși”.

Vedeți mai jos o serie de reacții la finalul succesiunii.

Citește și:

FOTO. NASA vrea să condimenteze meniul astronauților printr-o producție de alimente provenite din spațiul îndepărtat

Ligia Deca: „Dacă greva din educaţie se prelungeşte, vom prelungi şi noi anul şcolar. Mediile elevilor vor fi încheiate”

VIDEO. Un videoclip viral de pe YouTube sărbătorește cea de-a 17-a aniversare pe platformă. „Încă îl folosesc pentru a le face farse oamenilor”

Exit mobile version