• RADAR New Media Art se desfășoară la Magazinul Bucuresti.
  • Evenimentul a început pe data de 27 octombrie și se termină astăzi.
  • Ai parte de peste 30 de instalatii de artă bazate pe A.I. și spectacole de dans contemporan.

Nu rata ultima zi a festivalului RADAR, care te aștaptă la Magazinul Bucuresti. Ai parte de peste 30 de instalatii de artă bazate pe A.I,, Realitate Augmentată, Realitate Virtuală și spectacole de dans contemporan.

Tema acestei ediţii este „Evoluţia” şi este pusă în scenă sub forma unui loc de joacă în care arta, tehnologia şi interacţiunea se împletesc pentru a dezvolta creativitatea copiilor. În cadrul festivalului sunt prezentate 10 instalaţii de artă digitală cu care copiii cu vârsta de peste 3 ani pot interacţiona, anunţă organizatorii. 

Mădălina Ivașcu, organizatorul evenimentului, spune că: „În weekendul acesta, de vineri până duminică, de la ora 11 la ora 23, vom amenaja cinci dintre etajele Magazinului București cu peste 30 de proiecții cu instalații interactive și puteți vedea proiecte de realitate augmentată, de realitate virtuală, instalații interactive și se adresează și copiilor”.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Ce artiști vor fi prezenți la RADAR

Printre artiștii prezenți la RADAR anul acesta se numără: Spherical Aberration, Cristina Bodnărescu & Oana Băluță, Augmented Space Agency, Teatrul Postnațional Interfonic, Sandrine Deumier, Simona-Diana Chiru, Caty Alexandra Samata, Constantin Șimon, Ștefan Damian și Dragoș Pitaru.

„Ediția cu numărul 4 a festivalului marchează atât o selecție mai bogată de artiști prin integrarea proiectelor performative de dans contemporan, muzică, poezie, cât și prezența noastră într-un spațiu pe care îl deschidem în premieră pentru public. Este vorba despre Magazinul București, o clădire istorică din centrul capitalei, a cărei vitrină centrală se va transforma într-o instalație participativă cu care invitații vor putea interacționa în timp real” spun organizatorii RADAR – Romanian Artists Developing Alternative Realities.

Citește și: