• Un muzeu de ceară din Polonia a captat atenția internetului datorită figurilor de ceară înfiorătoare” pe care le deține.
  • În mare parte, niciunul dintre modele nu seamănă cu cele ale celebrităților din viața reală.
  • Printre figurile de ceară se află reprezentări ale unor membri ai familiei regale precum regina Elisabeta a II-a, prințul Philip, prințul William și Kate Middleton.

Un muzeu de ceară din Polonia a captat atenția internetului datorită figurilor de ceară înfiorătoare” pe care le deține. În mare parte, niciunul dintre modele nu seamănă cu cele ale celebrităților din viața reală, iar cei care au luat cu asalt rețelele de socializare sunt Prințul William și Kate Middleton.

Într-un TikTok încărcat de utilizatorul Becka Blackburn, turistul vizitează Muzeul de Ceară din Cracovia, surprinzând imagini cu figurile lor de ceară, inclusiv modelele lui Shrek, membrii distribuției Harry Potter”, Michael Jackson, Elvis Presley, Mike Tyson, Lady Gaga și multe altele.

Vino cu mine la cel mai rău muzeu de ceară din Polonia„, se arată în textul de la începutul TikTok-ului, care a adunat peste 13 milioane de vizualizări. Nu mi-am putut da seama dacă acesta este un muzeu de ceară adevărat”, a scris Blackburn în descrierea postării. Așteptați până la sfârșit”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum 💀 wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song - Cavendish Music

Printre figurile de ceară se află reprezentări ale unor membri ai familiei regale precum regina Elisabeta a II-a, prințul Philip, prințul William și Kate Middleton. Figura Prințului de Wales, care este prezentată la sfârșitul clipului alături de cea a lui Middleton, a fost ridiculizată în comentarii. Figura sa pare să aibă un ten ușor verde, cu un zâmbet exagerat, sinistru.

Prințul William arată ca ceva desprins direct din resident evil”, s-a exprimat un utilizator, făcând referire la seria de jocuri horror, în timp ce altul a spus că îmi va da coșmaruri”. Alții au subliniat cât de rău” arată modelul lui Kate. Figura Prințesei de Wales are fruntea prelungită, iar distinsele ei șuvițe castanii luxuriante au fost schimbate cu o căpățână mai crețoasă și mai deschisă la culoare.

Credeam că devine mai bine, apoi a ajuns la Prințul Willliam și Kate”, a scris un utilizator. De asemenea, alții au atras atenția asupra cât de îngrozitor” a ieșit modelul de ceară al lui Elvis.

Rolul lui Elvis: interpretat de Nicholas Cage”, a comentat unul dintre ei, observând că, în schimb, figura arată ca actorul din Ghost Rider”. Modelul lui Elvis a fost comparat, de asemenea, cu Paul Rudd și Justin Trudeau. Se poate spune cu siguranță că nu seamănă deloc cu legendarul muzician.

Toate acestea arată ca și cum ar fi trebuit să le facă suficient de diferite pentru a evita problemele legate de drepturile de autor”, a scris un TikToker, în timp ce un altul a spus că unele dintre ele sunt literalmente doar manechine”.

Potrivit presei poloneze, Muzeul de Ceară din Cracovia funcționează de 10 ani și primește peste 10.000 de vizitatori în fiecare lună pentru a-și face selfie-uri cu figurile de ceară.

Durează aproximativ cinci minute să te plimbi, am văzut chiar și un copil plângând, probabil pentru că era foarte speriat de figurile înfiorătoare”, a spus un recenzent. În prezent, muzeul are un rating de 2,5 pe Tripadvsor.