• Fanii au observat că Vivienne, în vârstă de 15 ani, a renunțat la „Pitt” din numele ei în programul de teatru pentru The Outsiders.
  • Pe program era trecută doar „Vivienne Jolie”.
  • Nu se știe dacă acest nume este pur estetic sau dacă a făcut și schimbarea legală.

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt a renunțat la numele tatălui ei – pe fondul unei dușmănii acerbe între părinții ei divorțați, scrie Mirror UK.

Fanii au observat că Vivienne, în vârstă de 15 ani, a renunțat la „Pitt” din numele ei în programul de teatru pentru The Outsiders, o producție de pe Broadway la care a lucrat împreună cu mama ei. Pe program era trecută doar „Vivienne Jolie”. Nu se știe dacă acest nume este pur estetic sau dacă a făcut și schimbarea legală.

Copiii Jolie-Pitt par să fie în dușmănie cu tatăl lor. Vivienne nu este prima care se distanțează de numele familiei Pitt. Fiica Zahara s-a identificat anterior doar ca Zahara Marley Jolie.

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CINE OCUPĂ FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?

Între Angelina și Brad a izbucnit o bătălie pentru custodie în urma divorțului lor. „A fost o situație tristă de ani de zile”, potrivit unui apropiat al lui Brad. Aceștia au declarat pentru People: „De când Angelina a intentat divorțul, Brad s-a concentrat pe a avea cea mai bună relație posibilă cu copiii săi. A fost foarte dificil pentru el. De multe ori, au existat perioade lungi de timp în care nu i-a văzut deloc pe copii.”

Un agent de pază care a lucrat pentru cuplu a susținut în documente judiciare obținute de People că Angelina și-a încurajat copiii să îl evite pe Brad. Acuzația a venit după ce Angelina a susținut că Brad a fost abuziv înainte de celebrul incident cu planul care a dus la divorțul lor, într-un alt document depus la tribunal.

Citește și