• Cuplul a sărbătorit ziua de naștere a lui Kulture la expoziția Candytopia din Atlanta, împreună cu cel mai mic copil al lor, Wave, în vârstă de zece luni.
  • Cardi și Offset sunt cunoscuți pentru faptul că îi oferă fiicei lor cadouri somptuoase și scumpe.
  • La cea de-a treia aniversare a lui Kulture, anul trecut, rapperul de la „Up” i-a dăruit fiicei sale o geantă Hermès Birkin cu patină, în valoare de aproximativ 48.000 de dolari.

Kulture, fiica lui Cardi B și a lui Offset, a primit 50.000 de dolari americani cash pentru a-și sărbători cea de-a patra aniversare, potrivit The Independent.

Cuplul a sărbătorit ziua de naștere a lui Kulture la expoziția Candytopia din Atlanta, împreună cu cel mai mic copil al lor, Wave, în vârstă de zece luni.

Într-un videoclip postat pe Instagram de Offset, Kulture a fost filmată în timp ce se apleacă pe fereastra unui SUV negru și îi cere tatălui ei să-i cumpere vată de zahăr. Un alt clip a arătat-o ținând un teanc mare de bani și zâmbind la cameră.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cardi poate fi auzită pe fundal întrebând-o pe fiica ei: „Ce este asta?”. Kulture a numit teancul de bancnote un „bilet”, care este un argou pentru un milion de dolari, potrivit Page Six.

Dar Offset a corectat-o și a spus: „Nu, nu, nu. Un bilet înseamnă un milion, fato. Asta înseamnă 50 de dolari. Spune 50”.

Cardi și Offset sunt cunoscuți pentru faptul că îi oferă fiicei lor cadouri somptuoase și scumpe.

La cea de-a treia aniversare a lui Kulture, anul trecut, rapperul de la „Up” i-a dăruit fiicei sale o geantă Hermès Birkin cu patină, în valoare de aproximativ 48.000 de dolari.

Geanta conținea peste 30.000 de cristale Swarovski care formau un curcubeu și un nor strălucitor și a fost personalizată de Privé Porter. Kulture a primit, de asemenea, o geantă Birkin roz aprins pentru a doua ei aniversare, oferită de rapperul Migos.