• Fiica Sofiei Coppola a devenit virală după ce a postat un videoclip în care povestește că a fost pedepsită pentru că a încercat să închirieze un elicopter.
  • În clip, care a fost vizualizat de peste 1 milion de ori, Romy vorbește despre nepotism în timp ce gătește în bucătăria părinților ei.
  • „Un scurtmetraj perfect, avem o a treia generație de regizori Coppola”, a spus un fan.

Fiica Sofiei Coppola a devenit virală după ce a postat un videoclip în care povestește că a fost pedepsită pentru că a încercat să închirieze un elicopter folosind cardul de credit al tatălui ei, scrie The Independent.

Romy Mars, fiica în vârstă de 16 ani a regizoarei laureate cu Oscar, Sofia Coppola, și a solistului trupei Phoenix, Thomas Mars, a devenit virală pe rețelele de socializare în această săptămână, după ce unul dintre videoclipurile sale de pe TikTok a fost repostat pe Twitter. În clip, care a fost vizualizat de peste 1 milion de ori, Romy vorbește despre nepotism în timp ce gătește în bucătăria părinților ei.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Fă paste cu sos de vodcă împreună cu mine, pentru că sunt pedepsită pentru că am încercat să închiriez un elicopter de la New York la Maryland folosind cardul de credit al tatălui meu. Am vrut să iau cina cu prietenul meu din tabără”, a spus adolescenta în videoclip.

Romy și-a început videoclipul avertizându-și urmăritorii că nu știa care este diferența dintre usturoi și ceapă, iar în loc de usturoi a tocat din greșeală o șalotă. În timp ce pregătea sosul, Romy a declarat în fața camerei că a decis să își posteze videoclipul pe TikTok „pentru că sunt deja pedepsită pentru că cea mai mare regulă a părinților mei este că nu am voie să am niciun cont public de socializare”.

„Un scurtmetraj perfect, avem o a treia generație de regizori Coppola”, a spus un fan.

Citește și