• Cele două surori au mai mărturisit că tatăl lor nu este cea mai prietenoasă persoană când îi cunoaște pe bărbații cu care se întâlnesc fiicele lui.
  • Sophia a glumit, de asemenea, că tatăl ei „are întotdeauna un trabuc” în mână în timpul acestor întâlniri.
  • „Tatăl meu este înțelept când vine vorba de viețile noastre amoroase”, a explicat Sistine.

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este cel care le scrie „textele despre despărțire”. Cele două fete, de 26 de ani și 24 de ani, au vorbit sincer despre viața lor în timpul episodului de luni din podcastul Hannah Berner și Paige DeSobro Giggly Squad. Comentariile lor vin la câteva zile după lansarea noului lor reality show, The Family Stallone, care îi prezintă și pe tatăl lor, pe mama lor, Jennifer Flavin, și pe sora mai mică Scarlett, în vârstă de 20 de ani, scrie The Independent.

În timpul episodului, surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că le-a scris mesaje pe care le-au trimis foștilor atunci când pun capăt unei relații. „Tatăl meu este înțelept când vine vorba de viețile noastre amoroase”, a explicat Sistine. „El scrie majoritatea textelor noastre despre despărțire.”

Sophia a intervenit și a recomandat altor fete acest obicei, adăugând: „Sugerez ca fetele să meargă la tatăl lor și să-l pună pe tatăl lor să scrie un text de despărțire pentru că bărbații cunosc bărbați”. Sistine a remarcat, de asemenea, că atunci când trimite aceste mesaje de despărțire, foștii ei „nu sunt niciodată supărați pe ea pentru că sunt sincere”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cele două surori au mai mărturisit că tatăl lor nu este cea mai prietenoasă persoană când îi cunoaște pe bărbații cu care se întâlnesc fiicele lui. Sophia a glumit, de asemenea, că tatăl ei „are întotdeauna un trabuc” în mână în timpul acestor întâlniri.

„Îmi spun „De ce faci asta?”, iar el spune „Îmi pot da seama în primele patru minute de la întâlnirea cu el dacă va rezista sau nu, și așa că nu o să-mi pierd timpul”, a explicat ea. „Și are dreptate de fiecare dată.”

Citește și: