• „Bob Marley: One Love” este un film dramă muzical biografic american din 2024, regizat de Reinaldo Marcus Green.
  • „Bob Marley: One Love” a încasat în primul weekend 75 mil $, față de bugetul de 70 mil. $.
  • „Madame Web” cu Dakota Jhonson a încasat 51 de mil. $, față de bugetul de 80 mil $.

În box-office-ul internațional din acest weekend s-au bătut 2 filme mari. Drama muzicală biografică „Bob Marley: One Love” și „Madame Web” cu Dakota Jhonson.

„Bob Marley: One Love regizat de Reinaldo Marcus Green povestește de viața cântărețului și compozitorului de reggae de la ascensiunea sa la faimă la mijlocul anilor 1970 până la moartea sa în 1981. Kingsley Ben-Adir joacă în rolul lui Marley, alături de Lashana Lynch în rolul Rita Marley.

„Bob Marley: One Love” a avut premiera în Kingston, Jamaica pe 23 ianuarie 2024 și a fost lansat în Statele Unite de Paramount Pictures pe 14 februarie 2024. A primit recenzii mixte de la critici și a încasat 75 de milioane de dolari în întreaga lume, față de un Bugetul de 70 de milioane de dolari.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Cel mai nou film de la Marvel


„Madame Web” este un film american cu supereroi din 2024, bazat pe Marvel Comics, cu personajul cu același nume. Thriller-ul de suspans descrie povestea de origine a personajului titular într-un univers de sine stătător, cu o abordare mai solidă și mai serioasă în comparație cu multe filme cu supereroi lansate anterior.

Madame Weba a fost lansat în Statele Unite pe 14 februarie 2024. Filmul a primit recenzii negative de la critici și a încasat doar 52 de milioane de dolari în întreaga lume, ținând cont că s-au investit 80 de milioane de dolari în film.

Citește și