• The Outwaters este un film de groază found-footage.
  • Acesta prezintă povestea unui grup de prieteni care călătoresc în deșertul Mojave.
  • Un utilizator Twitter a afirmat online că filmul a făcut ca Apple Watch-ul său să emită de două ori o alertă de „ritm cardiac ridicat”.

Noul film de groază The Outwaters” este atât de extrem încât fanii raportează creșteri ale ritmului cardiac în monitoarele Apple Watch. Filmul, care a apărut în SUA luna trecută și are premiera în Marea Britanie pe 7 aprilie, este aparent atât de terifiant încât, pe lângă faptul că a provocat creșterea ritmului cardiac, spectatorii au spus că le-a provocat vărsături.

The Outwaters este un film de groază found-footage care spune povestea unui grup de prieteni care călătoresc în deșertul Mojave pentru a realiza un videoclip muzical. Sunete misterioase îi bântuie, iar când o forță amenințătoare coboară, începe călătoria lor înfiorătoare în întunericul care le zdruncină sufletul”, se arată într-un sinopsis al filmului regizat de Robbie Banfitch.

Un utilizator Twitter a afirmat online că filmul a făcut ca Apple Watch-ul său să emită de două ori o alertă de ritm cardiac ridicat”. Acesta a scris că filmul conține una dintre cele mai oribile și traumatizante secvențe pe care le-am trăit vreodată într-un film de groază de tip found footage”. Un alt spectator din SUA a scris: A fost dezorientant, tulburător, extrem de anxios și o călătorie absolută în iad”, în timp ce alții au afirmat că au fost nevoiți să părăsească sala de cinema pentru a vomita” sau au descris filmul ca fiind un atac de panică” prelungit.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Până în prezent, The Outwaters” a primit un rating Tomatometer de 72% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes și un scor de 52% din partea publicului.