• The Outwaters este un film de groază found-footage.
  • Acesta prezintă povestea unui grup de prieteni care călătoresc în deșertul Mojave.
  • Un utilizator Twitter a afirmat online că filmul a făcut ca Apple Watch-ul său să emită de două ori o alertă de „ritm cardiac ridicat”.

Noul film de groază The Outwaters” este atât de extrem încât fanii raportează creșteri ale ritmului cardiac în monitoarele Apple Watch. Filmul, care a apărut în SUA luna trecută și are premiera în Marea Britanie pe 7 aprilie, este aparent atât de terifiant încât, pe lângă faptul că a provocat creșterea ritmului cardiac, spectatorii au spus că le-a provocat vărsături.

The Outwaters este un film de groază found-footage care spune povestea unui grup de prieteni care călătoresc în deșertul Mojave pentru a realiza un videoclip muzical. Sunete misterioase îi bântuie, iar când o forță amenințătoare coboară, începe călătoria lor înfiorătoare în întunericul care le zdruncină sufletul”, se arată într-un sinopsis al filmului regizat de Robbie Banfitch.

Un utilizator Twitter a afirmat online că filmul a făcut ca Apple Watch-ul său să emită de două ori o alertă de ritm cardiac ridicat”. Acesta a scris că filmul conține una dintre cele mai oribile și traumatizante secvențe pe care le-am trăit vreodată într-un film de groază de tip found footage”. Un alt spectator din SUA a scris: A fost dezorientant, tulburător, extrem de anxios și o călătorie absolută în iad”, în timp ce alții au afirmat că au fost nevoiți să părăsească sala de cinema pentru a vomita” sau au descris filmul ca fiind un atac de panică” prelungit.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Până în prezent, The Outwaters” a primit un rating Tomatometer de 72% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes și un scor de 52% din partea publicului.