• Kanye West a fost criticat pe scară largă pentru șirul său de izbucniri rasiste, iar fostul său bodyguard Steve Stanulis susține acum că rapperul are nevoie de reabilitare”.
  • Steve, care a lucrat ca gardă de corp pentru Kanye în 2016, spune că muzicianul pare să fie în „mod autodistructiv” și l-a îndemnat să primească ajutor.
  • Fostul ofițer de poliție Steve se pregătește de premiera documentarului său exploziv despre experiența sa de lucru cu rapperul.

Kanye West a fost criticat pe scară largă pentru șirul său de izbucniri rasiste, iar fostul său bodyguard Steve Stanulis susține acum că rapperul are nevoie de reabilitare”.

Tânărul în vârstă de 45 de ani, cunoscut sub numele oficial de Ye, a fost recent interzis pe Twitter în urma unei serii de tweet-uri ofensatoare și incoerente, dintre care unul părea să arate un simbol care combina o svastică și Steaua lui David. De asemenea, el l-a lăudat în mod repetat pe Adolf Hitler și a recunoscut că vede lucruri bune” în liderul nazist în timpul unui interviu incoerent cu teoreticianul conspiraționist american Alex Jones.

Steve, care a lucrat ca gardă de corp pentru Kanye în 2016, spune că muzicianul pare să fie în „mod autodistructiv” și l-a îndemnat să primească ajutor. Are absolută nevoie de dezintoxicare”, a declarat Steve într-un interviu recent. El a afirmat că, Kanye ar fi țipat la oameni” pentru că purtau tricouri cu imprimeuri” și că a concediat oameni în două secunde” pentru că au încercat să îl ajute.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Există unele probleme. Adică, este evident că se izolează, spunând ceea ce spune. Evident, cu toate chestiile antisemite de acum și cu toate lucrurile astea cu toate sponsorizările, știți, este autodistructiv. Este într-un mod autodistructiv”, a declarat Steve într-un interviu acordat publicației The US Sun.

Fostul ofițer de poliție Steve se pregătește de premiera documentarului său exploziv despre experiența sa de lucru cu rapperul. Filmul, intitulat 15 Days with Kanye, este regizat de John Bianco și produs de Stanulis Films Inc.

Un sinopsis de pe IMDb spune așa: Când Steve Stanulis, bodyguardul celebrităților A-List și fost ofițer de poliție din New York, este angajat de Kanye West, lucrurile se precipită destul de repede. După ce a fost angajat pentru Met Gala, Stanulis a fost renumit pentru că a flirtat cu Kim. Pe măsură ce va trece în revistă procesul său de 30 de milioane de dolari, jaful de la Paris și regulile stricte ale lui Kanye, veți vedea prin ochii lui Steve ce s-a întâmplat cu adevărat în aceste 15 zile. Până acum ați auzit doar o singură versiune a poveștii.”

Steve a negat orice idilă între el și Kim și a declarat anterior că a fost profesionist” în preajma vedetei Kardashians.