• Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, după o logodnă de opt luni.
  • Cei doi au avut o ceremonie elegantă însoțită de mai multe vedete la Muzeul de Artă Pérez din Miami.
  • Mireasa a purtat o rochie Galia Lahav, în timp ce mirele a purtat un costum Christian Dior.

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, după o logodnă de opt luni. Muzicianul în vârstă de 54 de ani și fosta concurentă la Miss Univers, în vârstă de 23 de ani, au avut o ceremonie elegantă însoțită de mai multe vedete la Muzeul de Artă Pérez din Miami. La nuntă nu au participat fosta sa soție Jennifer Lopez, noul ei soț Ben Affleck și nici gemenii de 14 ani ai fostului cuplu, Emme și Max, în vârstă de 14 ani.

Nunta a avut loc sâmbătă, la ora 19:30, potrivit unui raport detaliat al Hello. Publicația a precizat, de asemenea, că primarul orașului Miami, Francis X. Suárez, a fost oficiantul nunții în cadrul serii, la care au participat personalități precum Maluma, David Beckham și Romeo Santos. În plus, printre alți invitați de renume s-au numărat Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Iar uniunea a fost binecuvântată de părintele Jorge înainte ca cei doi să pecetluiască schimbul de jurăminte cu un sărut. Cei doi și-au etalat ținuta matrimonială într-o fotografie împărtășită pe Instagram. Mireasa a purtat o rochie Galia Lahav, în timp ce mirele a purtat un costum Christian Dior. Hola a descris rochia Nadiei ca fiind un „design cu o notă romantică, cu detalii frumoase din dantelă și o trenă lungă și voluminoasă”. Marc l-a numărat pe David ca fiind unul dintre cavalerii săi de onoare, alături de prietenul său apropiat Carlos Slim, care i-a fost și el alături. Pentru Nadia, domnișoara de onoare a fost prietena ei, María Elena Torruco, care este căsătorită cu Carlos Slim Domit, fiul cel mare al lui Carlos Slim.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În luna mai a anului trecut, tinerii căsătoriți și-au sărbătorit logodna cu o petrecere la Sexy Fish Miami. Nadia a anunțat vestea logodnei pe Instagram cu o fotografie a unui inel cu diamant, care avea o piatră mare în mijloc, cu două pietre mai mici pe laterale.

Cei doi fii ai lui Marc, Cristian, în vârstă de 21 de ani, și Ryan, în vârstă de 19 ani, pe care îi împarte cu fosta soție Dayanara Torres, au participat la ziua specială a tatălui lor.