FOTO. Britney Spears e mireasă pentru a treia oară. De data aceasta, artista s-a căsătorit cu ea însăși

Britney Spears a stârnit confuzie în rândul fanilor săi, anunțând că s-a „căsătorit” cu ea însăși, la un an după divorțul de Sam Asghari. Superstarul pop, în vârstă de 42 de ani, a postat pe Instagram un videoclip în care purta o rochie albă de mătase și un voal, declarând că a avut loc „ziua în care s-a căsătorit cu ea însăși”, scrie Daily Mail.

În descrierea postării, Britney a scris: „Mă aduc înapoi pentru că ar putea părea jenabil sau stupid, dar cred că este cel mai genial lucru pe care l-am făcut vreodată!!!” În videoclip, ea își ajustează voalul și își prezintă ținuta.

Vedeta a combinat rochia cu o pereche de tocuri negre și a purtat părul blond lăsat liber. De asemenea, a postat o fotografie cu o biserică goală și a urmat cu un clip dintr-o zi petrecută la piscină, purtând un costum de baie galben, și a anunțat că se îndreaptă spre o „luna de miere” solo în Turks și Caicos.

Recent, Britney a avut o relație on-and-off cu Paul Soliz, un bărbat pe care l-a întâlnit în timp ce acesta lucra la reședința ei. De asemenea, fostul ei soț, Sam Asghari, a depus cerere de divorț anul trecut, iar procesul a fost finalizat în luna mai.

Exit mobile version