• Britney Spears și Sam Asghari au ajuns la o înțelegere pentru împărțirea bunurilor lor, prezentând un acord către un judecător pentru aprobare, conform documentelor depuse la o instanță din Los Angeles.
  • Conform documentelor, nici Spears, nici Asghari nu vor primi sprijin pentru soț în viitor, iar orice dispută ulterioară va fi soluționată prin arbitraj privat.
  • Cei doi nu au avut copii împreună, deci nu a fost necesar un acord de custodie.

La mai puțin de o săptămână după ce a ajuns la o înțelegere judiciară cu tatăl ei, Britney Spears a ajuns la una cu viitorul ei soț. Spears și Sam Asghari au prezentat un acord pentru împărțirea bunurilor lor către un judecător pentru aprobare, potrivit documentelor depuse la o instanță din Los Angeles joi, la nouă luni după despărțirea lor, scrie The Independent.

Documentele au oferit puține detalii, dar au spus că nici Spears, nici Asghari nu vor primi sprijin pentru soț în viitor. Asghari spusese în petiția sa inițială că va căuta sprijin financiar. Orice dispută viitoare ar trebui soluționată prin arbitraj privat. Este posibil ca un judecător să aprobe soluția stipulată în curând și să-i declare pe amândoi singuri.

E-mailurile care solicită detalii sau comentarii din partea avocaților atât pentru Spears, cât și pentru Asghari nu au fost returnate imediat.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Cei doi nu au avut copii împreună, așa că nu a fost necesar niciun acord de custodie. Spears a scris în memoriile ei publicate anul trecut că ea și Asghari au avut un avort spontan la începutul unei sarcini cu aproximativ o lună înainte de a se căsători.

Superstarul pop în vârstă de 42 de ani și Asghari, un model și actor în vârstă de 30 de ani, s-au despărțit în iulie, la aproximativ 13 luni după ce s-au căsătorit și la șapte ani după ce au început să se întâlnească. A cerut divorțul în august.

Căsătoria lor acasă, în iunie 2022, în fața unor invitați, printre care Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton și Madonna, a fost văzută ca o piatră de hotar triumfală în viața ei proaspăt recuperată, după ce a fost eliberată cu șase luni mai devreme de sub tutela judecătorească care i-a controlat viața mai bine de 13 ani.

Vinerea trecută, Spears și tatăl ei, Jamie Spears, au ajuns la o înțelegere cu privire la problemele persistente din acel aranjament juridic, evitând ceea ce ar fi putut fi un proces lung, urât și revelator, care era programat să înceapă la sfârșitul acestei luni.

Citește și