• All About Photo Magazine publică cele mai frumoase poze realizate anul acesta în natură.
  • Fotografia naturii celebrează măreția Pământului și importanța conservării naturii.
  • Fotografiile sunt din 11 țări diferite și de pe 3 continente ale lumii.

All About Photo Magazine a prezentat fotografiile câștigătoare în ediția 33 a revistei. E vorba despre cele mai spectaculoase fotografii realizate în natură. Ele celebrează frumusețea maiestuoasă a Pământului, dar transmite și un mesaj despre importanța protejării mediului.

Aceste imagini servesc drept ambasadori puternici pentru planetă, amintindu-ne de minunile uluitoare care ne înconjoară în fiecare zi.

Cine este câștigătorul?

Câștigătorul este Thomas Vijayan din Canada, cu imaginea Langur cu cap auriu. O specie în pericol de dispariție datorită braconajului din zonă. Acesta a suprins unul dintre cei 67 de indivizii rămași pe insulă.
Câștigătorul locului al doilea este Teri Figliuzzi cu serialul „Gathering” care este o compoziție de fitograme care ne arată etapele vieții unei flori dar și fragilitatea atât de tangibilă.

Recomandări

TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE


Christina Mcfaull a surpins magia și misterul sălbăticiei ca o reamintire că și noi suntem sălbatici. Și trăim pe Pâmânt și respirăm aici.


Turgay Uzer din Turcia a surprins babunii gelada care se găsesc doar în Munții Simien din Etiopia, la peste 1800 de metri. Pentru a se proteja de leoparzi, ei petrec noaptea pe niște margini minuscule pe stâncile incredibil de abrupte ale munților și urcă înapoi pe platou în zorii zilei pentru a pășuna pentru că sunt pur vegetarieni.Oamenii înlocuiesc speciile pe cale de dispariție cu specii fabricate din plastic care vor stăpâni lumea subacvatică asta doar datorită desconectării noastre față de natură.

Olivier Unio din Franța a surpins acest moment al venirii furtunii în Maroc, la poarta deșertului Sahara, când toată lumea aleargă să se adăpostească.

Fotografia naturii celebrează măreția Pământului

Fotografia naturii celebrează măreția Pământului, dar și ne amintește de importanței conservării și a responsabilității noastre de a ne proteja planeta pentru generațiile viitoare. Fotografia naturii este o amintire emoționantă a datoriilor noastre colective de a ne proteja planeta, stârnind în noi dorința de a deveni mai responsabili cu mediul și să devenim susținători ai conservării.
Într-o eră marcată de umbrele de rău augur ale schimbărilor climatice, defrișarea și pierderea necruțătoare a habitatelor, rolul fotografiei naturii subliniiază interdependența tuturor creaturilor vii. Aceste imagini ne determină să ne reconsiderăm alegerile, să ne diminuăm amprenta ecologică și să susținem inițiativele care susțin durabilitatea și conservarea.

Citește și