• Concursul pentru cea mai frumoasă pisică din lume a fost câștigat de o norvegiană găsită într-o pubelă.
  • Cea mai bogată pisică din lume este Choupette, moștenitoarea lui Lagerfeld.
  • Larry, motanul din 10, Downing Street, a văzut defilând 7 prim-ministri britanici.

În acest weekend la Strasbourg, in Alsacia, a avut loc un concurs de frumusețe special. Juriul a trebuit să aleagă cea mai frumoasă pisică din lume. 1.500 de participanți din 22 de țări s-au prezentat la start la nu mai puțin de 26 de categorii pentru a alege cele mai frumoase pisici.

S-au putut vedea de toate: pisicuțe placide sau agitate, cu parul lung, scurt sau complet goale, toate prezente aici pentru a câștiga titlul de campion mondial la categoria lor. Au fost mai întâi preselectate iar competiția a fost dură.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Pisicuțele sunt examinate din toate punctele de vedere de un judecător sever, vizibil obișnuit să le manipuleze. Președintele Federației Franceze a Pisicilor spune că „selecția se face examinând o pisică de la vârful nasului până la vârful cozii”. Totul este examinat: capul, corpul, ochii, expresia, calitatea blănii, culoarea… totul contează”, spune profesionistul . Și nu doar frumusețea contează, ci și caracterul. O pisică agresivă, care scuipă de exemplu, ar fi imediat eliminată.

Pe scenă au urcat pe rand persane, siameze, maine-cooni, pisici de stradă, numite pisici de casă în această competiție. Iar pisica de casă campioană mondială este o pisică norvegiană găsită într-un coș de gunoi, adoptată și astăzi campioană mondială.

Care sunt cele mai celebre pisici

Larry, locatara de la Downing Street nr. 10, care a văzut defilând 7 prim-miniștrii prin celebra rezidentă. Are deja 14 ani și are cont Twitter și Instagram.

Conturi are și Choupette, dar mai ales în bancă. Este pisicuță celebrului creator de moda Karl Lagerfeld care, la moartea acestuia i-a moștenit întreagă avere! Choupette este, înțelegeți, milionară. Ultima sa isprava : a atacat-o pe Kim Kardashian care s-a grăbit să publice pe rețelele sociale incidental.

Citește și: