• Jeff Bezos și-a cumpărat o nouă casă în „Billionaire Bunker” din Florida, în valoare de aproximativ 68 de milioane de dolari.
  • Locuința a fost cumpărată de fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani, pe 27 iunie.
  • Casa a fost construită în 1965 și extinsă în 1985 și are aproximativ 860 de metri pătrați cu trei dormitoare și trei băi pe un teren de 1,3 hectare.

Jeff Bezos și-a cumpărat o nouă casă în „Billionaire Bunker” din Florida, în valoare de aproximativ 68 de milioane de dolari. Locuința a fost cumpărată de fondatorul Amazon, în vârstă de 59 de ani, pe 27 iunie, potrivit The Real Deal.

Cum arată noua casă a lui Bezos

Bezos și logodnica sa, fosta prezentatoare de știri, Lauren Sánchez, ar fi căutat o vilă nouă sau renovată în zona Miami. Casa, care se află în Billionaire Bunker din Miami, a fost construită în 1965 și extinsă în 1985 și are aproximativ 860 de metri pătrați cu trei dormitoare și trei băi pe un teren de 1,3 hectare.

Este de așteptat ca Jeff să demoleze locul și să construiască un nou mega conac pe frumoasa parcelă de pe malul apei.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Ce alte celebrități locuiesc pe insula exclusivistă

Cea de-a treia cea mai bogată persoană din lume este cel mai nou rezident pe această insulă exclusivistă, pe care locuiesc supermodelul Adriana Lima, magnatul imobiliar Jeff Soffer, cântărețul și compozitorul Julio Iglesias și magnatul din domeniul dealerilor auto Norman Braman.

Tom Brady, Ivanka Trump și Jared Kushner își construiesc, de asemenea locuințe în aceeași zonă luxoasă.

Citește și: