• Demi Lovato s-a costumat în celebrul personaj marca Disney, Albă ca Zăpada.
  • Paris Hilton și Jessica Alba au folosit un costum purtat de Britney Spears.
  • Chiara Ferragni a ales să se costumeze împreună cu întreaga familie în personaje din lumea Mario Bros.

De Halloween toate vedetele de la Hollywood își postează look-urile pe rețelele sociale, ele au ales personaje precum Albă ca Zăpada, Mario Bross și multe altele.

Demi Lovato a petrecut weekendul cu Paris Hilton, artista care a devenit cunoscută prin celebrul film „Camp Rock”, dar și prin serialele Disney. S-a întors la rădăcini și a ales să devină Albă ca Zăpada pentru petrecerea de Halloween. Cântăreața a ales outfit-ul clasic format din rochia care include mâneci albastre și roșii, mai apoi a plusat cu fusta galbenă specifică basmului.

Paris Hilton: Un icon este acolo pentru un alt icon

Paris Hilton pare că iubește mai mult ca niciodată Halloween-ul, ea ales să se îmbrace în hainele purtate de Britney Spears în celebrul videoclip al piesei „Toxic”, mai exact în stewardesă și a spus că „Un icon este acolo pentru un alt icon”. Vedeta a ales să poarte și un al doilea outfit marca Katy Perry în ținuta cunoscută drept „trippy mushroom” purtată de cântăreață într-un concert live de la SNL din 2022.

Recomandări

NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT

Se pare că nu doar Paris Hilton este acolo pentru Britney Spears. Jessica Alba a ales să poarte un costum care a fost prezentat de celebra cântăreață. Este vorba despre costumul nude cu diamante care a fost purtat tot în „Toxic”.

Sursă: People

Chiara Feragni, influencer din Italia, a ales să poarte un costum tematic marca Mario Bros alături de soțul ei și de cei doi copii.

Kendall Jenner și Kylie Jenner au ales outfit-uri din seria „Batman Forever”, mai exact recreat look-urile lui „Sugar și Spice” și apoi să facă un shooting foto special cu ocazia ediției din acest an de Halloween.

Citește și: