• Modelul Rosie Huntington-Whiteley era la începutul carierei, în 2004, la 17 ani, când defila la London Fashion Week.
  • La începutul carierei, Geri Horner a pozat într-o ședință foto într-un corset îndrăzneț.
  • În 1981, la 18 ani, Demi Moore a pozat desculță, într-o rochie neagră cu multe decupaje și foarte scurtă.

Acum au milioane de fani în toată lumea și acaparează atenția în orice încăpere intră datorită frumuseții lor, însă cum arătau unele dintre cele mai celebre modele, actrițe sau cântărețe la începutul carierei? Daily Mail a adunat mai multe fotografii pe care vedetele ar vrea să le facă să dispară.

În timp ce unele modele sunt de nerecunoscut, în comparație cu înfățișarea lor de acum, altele s-au schimbat mai puțin de-a lungul anilor. Rosie Huntington-Whiteley a devenit cunoscută după ce a obținut un rol în Transformers: Dark of the Moon în 2011. Dar, la acel moment, lucra deja de ani buni ca model, prima apariție o avusese la 16 ani într-o reclamă pentru jeanși. În 2004, la 17 ani, aceasta avea o prezentare de modă Bora Aksu, în timpul London Fashion Week.

La începutul carierei sale, vedeta Spice Girls, Geri Horner, a îmbrăcat un corset îndrăzneț și a pozat la fel de îndrăzneț. O ședință foto oarecum ciudată din 1981 a surprins-o pe Demi Moore desculță, într-o rochie neagră cu multe decupaje și foarte scurtă, în timp ce poza cu piciorul stâng pe un soi de cufăr. La acea vreme, avea 18 ani.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Angelina Jolie  și-a încercat norocul ca model în adolescență. În 1993, la 18 ani, a pozat într-o rochie neagră midi, aspectul ei general fiind foarte natural.

Citește și: