• Purtând un șorț galben al magazinului Lego, Sheeran poate fi văzut în videoclip manipulând marfa magazinului și semnând jucării pentru fani.
  • LEGO!!!!”, a scris Sheeran pe Instagram la videoclipul cu apariția sa în magazinul Lego.
  • Cântărețul a preluat o tură ca specialist pentru marca de jucării de construcție.

Ed Sheeran a vizitat sâmbătă magazinul Lego de la Mall of America din Minnesota, unde a preluat o tură ca specialist pentru marca de jucării de construcție. Sheeran, care se află în prezent în turneul său Mathematics Tour, a susținut un concert la U.S. Bank Stadium din Minneapolis mai târziu în aceeași zi, scrie USA Today.

Mă aflu aici, la Mall of America din Minnesota, și mi-am pus costumul Lego pentru a merge să fiu specialist în cărămizi la magazinul Lego și apoi să mă joc Lego House”, a spus Sheeran într-un videoclip postat sâmbătă pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Purtând un șorț galben al magazinului Lego, Sheeran poate fi văzut în videoclip manipulând marfa magazinului și semnând jucării pentru fani. Apoi, el a interpretat mai târziu o interpretare acustică a piesei sale Lego House”, extrasă de pe albumul său Plus” din 2011, la vitrina magazinului Lego.

LEGO!!!!”, a scris Sheeran pe Instagram la videoclipul cu apariția sa în magazinul Lego. Luna trecută, cântărețul a făcut o tură la restaurantul de hot-dog din Chicago The Wieners Circle în timpul opririi turneului său în Windy City. Weiners a făcut o recenzie a lui Sheeran pe rețelele de socializare, scriind: Cel mai nou stagiar al nostru, Ed Sheeran, are multe de învățat. Este mult prea corect și prietenos”.

Citește și: