• Sosia lui Elton John, David Bills a împărtășit publicului, lupta sa cu cancerul de prostată.
  • David a fost diagnosticat cu cancer de prostată în septembrie 2020, la fel ca și Elton John, și a ales să i se extirpe prostata pentru a se vindeca.
  • Împreună cu Prostate Cancer Research, David sprijină Info Pool, o nouă resursă online finanțată de Loteria Națională, care oferă informații și sprijin pentru cei afectați de cancerul de prostată.

Sosia lui Elton John, David Bills, a împărtășit lupta sa cu cancerul de prostată, relatează Daily Star. David, în vârstă de 58 de ani, a început să cânte, asemenea lui Elton John după ce a fost comparat cu artistul, de către prieteni și familie, la cea de-a 40-a aniversare a fratelui său.

După ce a a fost invitat să cânte în rolul lui Elton la diverse evenimente, David a devenit membru al unei agenții de sosii din Londra.

David și Elton au fost amândoi diagnosticați cu cancer de prostată și ambii au vorbit în public despre această afecțiune. Elton John, în vârstă de 76 de ani, a vorbit despre propria sa experiență cu cancerul de prostată în autobiografia sa.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ

David a fost diagnosticat în septembrie 2020 după un control medical, alegând să i se extirpe prostata, și speră să sensibilizeze publicul prin sprijinirea noii resurse online a Prostate Cancer Research, numită Info Pool.

Info Pool, finanțată de Loteria Națională, oferă informații despre depistarea bolii, studii clinice și videoclipuri cu pacienți, pentru a ajuta la înțelegerea experienței trăite de cei afectați de cancer de prostată.

David dorește să facă cunoscută această resursă, pentru că „nu există nimic asemănător”, pentru a se asigura că „mai mulți bărbați ca el și Elton pot continua să ducă o viață sănătoasă pentru o perioadă mai lungă de timp”, a spus el.

Citește și: