• Emma Watson a postat pe Instagram o fotografie în care poartă o rochie cu formă arhitecturală.
  • Fanii actriței au postat comentarii ironice, în legătură cu ținuta, comparând-o pe Watson cu personajul Hermione Granger, din „Harry Potter”.
  • Postarea a adunat în 48 de ore, peste două milioane de aprecieri.

Emma Watson a atras atenția asupra stilului său neconvențional, după ce a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie, în care își etala ținuta, scrie Insider. Actrița a optat pentru o rochie cu formă arhitecturală care pare să sfideze legile gravitației. Această apariție spectaculoasă a avut loc în timp ce promova noul brand de gin al ei și al fratelui său, Renais. Postarea a adunat deja peste două milioane de aprecieri.

Rochia, în formă de cort și de o lungime mini, a fost creditată brandului spaniol Loewe, care face parte din colecția de primăvară/vară 2023 a Emmei Watson. Jonathan Anderson, directorul de creație și creator de modă nord-irlandez, conduce în prezent acest brand.

Potrivit blogului de modă al lui Rachel Zoe, The Zoe Report, se presupune că forma arhitecturală a rochiei este obținută prin utilizarea unui corset cu sârmă ascuns sub materialul albastru, care creează un efect drapat. Cu toate că există o explicație tehnică în spatele acestui design inovator, utilizatorii rețelelor sociale nu s-au putut abține să împărtășească reacțiile lor la această declarație de modă unică a Emmei.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ținuta actriței a adunat o serie de comentarii negative, pe Instagram: „Această rochie sfidează fizica”, a fost unul dintre comentarii.

Cineva să facă rochia să aibă sens, vă rog”. Astfel, această apariție a stârnit discuții și reacții din partea comunității online”, a adăugat un alt utilizator.

Actrița a fost comparată cu Hermione Granger din Harry Potter”

Emma Watson a devenit cunoscută pentru interpretarea personajului Hermione Granger în seria de filme „Harry Potter”. Astfel, utilizatorii instagram au asociat ținuta sa, în mod ironic, cu levitația persoanjului: „Rochia spunea wingardium leviosa”.

Asta se întâmplă când spui LeviOsa în loc de Leviosa”, referindu-se la scena în care Hermione îi explică lui Ron Weasley cum să pronunțe vraja.

Citește și: