• În timpul pauzei sale, ea a detaliat cum a învățat să facă surf, a călărit cai, a participat la terapie și a adoptat un câine pe nume Sofia.
  • Interpretarea lui Meg March în Little Women”, de Gerwig, i-a adus filmului șase nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film”.
  • Emma a împărtășit recent motivul pentru care a luat și ea o pauză de la social media într-o postare pe instagram cu ocazia zilei de naștere.

Emma Watson, cunoscută mai ales pentru rolul din seria Harry Potter”, a luat o pauză de cinci ani în actorie, după ce și-a încheiat munca la adaptarea filmului Little Women”, de Greta Gerwig, în decembrie 2018, scrie Hello Magazine.

Fără niciun proiect actual de film sau televiziune, mulți s-au întrebat de ce a decis actrița de 33 de ani să se retragă din actorie. Într-un interviu recent acordat Financial Times, actrița a recunoscut că nu era foarte fericită” cu această profesie. Emma a explicat sentimentele sale de constrângere, spunând: Nu am fost foarte fericită. Cred că m-am simțit un pic în colivie. Lucrul care mi s-a părut foarte greu a fost că a trebuit să ies și să vând ceva asupra căruia nu aveam cu adevărat prea mult control”.

Actrița s-a simțit frustrată și trasă la răspundere

A fost o provocare să fie imaginea și purtătorul de cuvânt al unor proiecte în care nu a fost implicată pe deplin în proces și să răspundă la întrebări despre cum se aliniază un film cu punctul ei de vedere. Simțindu-se frustrată și trasă la răspundere fără a avea o voce, Emma a spus: Am început să-mi dau seama că vreau să stau în fața unor lucruri în care, dacă cineva îmi va face reproșuri, pot spune, într-un mod care să nu mă facă să mă urăsc pe mine însămi: Da, am dat-o în bară, a fost decizia mea, ar fi trebuit să mă descurc mai bine.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În afară de rolul său iconic din filmele Harry Potter”, cariera de actriță a lui Watson s-a întins pe diverse proiecte, printre care Noah”, de Darren Aronofsky, The Perks of Being a Wallflower”, The Bling Ring” și Beauty and the Beast”.

Șase nominalizări la Oscar pentru interpretarea lui Meg March în Little Women”

Interpretarea lui Meg March în Little Women”, de Gerwig, i-a adus filmului șase nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film”. Când a fost întrebată despre o posibilă revenire la actorie, ea a răspuns: Da, absolut.” Cu toate acestea, ea este mulțumită să aștepte ocazia potrivită, declarând: Iubesc ceea ce fac. Este vorba de a găsi o modalitate de a o face în care să nu trebuiască să mă fracturez în diferite fețe și persoane. Și pur și simplu nu mai vreau să trec în modul robot. Are sens?”

Emma a împărtășit recent motivul pentru care a luat și ea o pauză de la social media într-o postare pe instagram cu ocazia zilei de naștere. Emma a scris: M-am îndepărtat de viața mea”.

În timpul pauzei sale, ea a detaliat cum a învățat să facă surf, a călărit cai, a participat la terapie și a adoptat un câine pe nume Sofia.

Citește și