• Personajul lui Gal nu este singurul care revine.
  • Letty, interpretată de Michelle Rodriguez, a fost readusă în film, iar Han Lu, partenerul romantic al personajului lui Gal, a revenit din în F9.
  • Gadot o interpretează pe Gisele Yashar în franciză, dar personajul ei a fost ucis în episodul din 2013.

Gal Gadot revine în franciza Fast and the Furious pentru prima dată de la Fast and Furious 6 din 2013, în Fast X, care a fost lansat vineri în cinematografe, scrie NY Breaking. Ea a postat două fotografii pe contul său de Instagram cu legenda: Mi-a fost dor de familia mea Fast! Sunt copleșită de emoție. Pentru fanii mei, dragostea și sprijinul vostru continuu alimentează această călătorie. Aceasta este pentru a onora moștenirea, fanii și #FastFamily pe care am construit-o împreună”, a încheiat ea.

În prima fotografie, Gal Gador pare că privește visătoare în depărtare, cu șuvițele ei șaten închis în vânt. Cea de-a doua imagine îi arată pe toți protagoniștii pe plajă. Vedeta din Fast and Furious, Jordana Brewster, a răspuns la postarea lui Gal: YES!!!! Bine ai revenit!”.

Postarea a adunat peste 1 milion de like-uri în mai puțin de opt ore. Gal Gadot a mai fost văzută sâmbătă la meciul de baraj al echipei Lakers din Los Angeles. Ea a purtat un look casual, cool și a purtat o jachetă de piele maro și blugi.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Gadot o interpretează pe Gisele Yashar în franciză, dar personajul ei a fost ucis în episodul din 2013. Reprezentată în Fast and Furious 4 din 2009. Noul film a ajuns vineri în cinematografe. Gal se va întoarce și în continuarea filmului – al 11-lea film – care se așteaptă să fie ultimul din franciză.

Mama a trei copii a apărut în Fast & Furious din 2009 și din nou în Fast Five din 2011, înainte de a fi ucisă în cel de-al șaselea film. Personajul lui Gal Gadot s-a alăturat familiei Fast atunci când Dominic Toretta s-a infiltrat în periculosul Cartel Braga din Mexic în timp ce investiga moartea lui Letty.

El era sigur că acel cartel are ceva de-a face cu moartea ei și a întâlnit-o pe Gisele, care părea a fi un membru loial al cartelului de droguri. Personajul lui Gal nu este singurul care revine. Letty, interpretată de Michelle Rodriguez, a fost readusă în film, iar Han Lu, partenerul romantic al personajului lui Gal, a revenit din în F9.

Citește și: