• Prințesa de Wales s-a alăturat unui meci de rugby la Maidenhead Rugby Club.
  • Kate, în vârstă de 41 de ani, a susținut dezvoltarea timpurie a copiilor prin intermediul campaniei sale și a evidențiat creșterea conștientizării în acest domeniu.
  • Kate Middleton a optat pentru o ținută sport, lejeră, pe care a asortat-o cu o pereche de adidași strălucitori.

Kate Middleton și-a făcut apariția la Maidenhead Rugby Club, îmbrăcată în echipament sportiv și pregătită să participe la un meci de rugby, alături de fostul star englez, Danny Care

Prințesa de Walles a optat pentru o ținută simplă, într-un tricou turcoaz al echipei de rugby a Angliei și pantaloni sport. Ea ți-a asortat outfitul cu o pereche de pantofi sport strălucitori.

În calitate de manager al Federației de Rugby din 2020, Kate a preluat acest rol de la cumnatul său, prințul Harry, și și-a angajat susținerea pentru promovarea activității fizice și a dezvoltării timpurii. În timpul vizitei sale la club, Kate a arătat entuziasm și a fost nerăbdătoare să se alăture jucătorilor pe teren.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vizita lui Kate vine în contextul în care Royal Foundation Centre for Early Childhood a publicat statistici care evidențiază o creștere a conștientizării cu privire la importanța dezvoltării timpurii în ultimul an.

Citește și: