• Jenna Ortega a primit reacții negative la începutul acestui an, după ce a spus că a schimbat replicile în serialul „Wednesday”.
  • Vedeta a explicat de ce a pus „piciorul în prag” pe platoul de filmare al serialului Netflix.
  • Ortega și-a amintit cum i s-a spus în trecut pe platourile de filmare să „tacă și să-și facă treaba”.

Jenna Ortega a fost criticată în luna martie, când a apărut la podcastul „Armchair Expert” și a discutat despre cum și-a schimbat unele replici din „Wednesday”, deoarece credea că nu se potrivesc personajului, scrie Insider.

Actrița, în vârstă de 20 de ani, pare să își apere acțiunile într-un interviu pentru The Hollywood Reporter. Ortega a explicat că a avut în trecut roluri în care a simțit că opiniile ei au fost respinse pe platou. „Am avut experiențe în televiziune în care am simțit că vocea mea nu a fost auzită, că am fost menită să fiu o marionetă”, a spus ea. „Mi s-a spus pe platourile de filmare: „Nu ai de unde să știi, pentru că nu ești scriitor” sau „Taci și fă-ți treaba”. „De la vârsta de 12 ani, am tot auzit lucruri de genul acesta. Așa că am intrat în Wednesday cu ezitare”.

Vedeta a continuat să declare că nu a vrut să fie doar o „persoană care mulțumește oamenii” în timp ce filma serialul Netflix, motiv pentru care a fost hotărâtă să se asigure că vocea ei este „auzită”. Ortega a explicat: „Cred că, pentru că sunt o persoană care are o opinie foarte clară sau pentru că știu cum este să fii o persoană care mulțumește oamenii în această industrie și știu cât de nefericită sau cât de frustrant a fost în trecut, când am intrat în Wednesday am pus piciorul în prag și am făcut să fie clar că tot ce am avut de spus a contat și a fost auzit”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI

De asemenea, actrița a spus că este recunoscătoare că a lucrat cu regizorul și producătorul Tim Burton la „Wednesday”, explicând cum a vrut să colaboreze direct cu ea pentru personaj. „Dar am fost norocoasă să lucrez cu cineva ca Tim Burton, care m-a tras în rulota lui într-o zi și mi-a spus că vrea să fie o placă de rezonanță pentru vocea mea”, a adăugat ea.

Vedeta a spus că, în cele din urmă, i-a plăcut să lucreze cu scenariștii și a precizat că se simte norocoasă să lucreze din nou cu ei în sezonul doi din „Wednesday”. De data aceasta, Ortega va fi și producător.

Citește și: