• Actrița a postat o fotografie cu Royce, fiica sa, înotând pentru prima dată în ocean.
  • Rebel Wilson a devenit mamă la finalul anului 2022, alături de logodnica sa, Ramona Agruma.
  • Royce a fost născută cu ajutorul unei mame surogat, din cauza problemelor lui Wilson cu fertilitatea.

Rebel Wilson se bucură de clipe înduioșătoare alături de fetița sa 4 luni. Actrița a postat pe Instagram o fotografie care surprinde un moment inedit cu cele două la soare, înotând împreună. 

Fotografia o înfățișează pe Wilson, în vârstă de 43 de ani ținând-o pe micuța Royce în brațe. „Prima dată când Roycie înoată în ocean” a scris vedeta pe Instagram, alături de fotografia postată pe rețelele sociale. Wilson are parte de multe momente frumoase și unice alături de fiica sa, devenind mămică în luna noiembrie a anului trecut.

Rebel Wilson a anunțat nașterea fiicei sale prin surogat în 2022. La momentul respectiv, vedeta a împărtășit cu publicul o fotografie cu nou-născuta și și-a exprimat bucuria de a-și întregi familia. „Nici măcar nu pot descrie dragostea pe care i-o port, este un miracol! Voi fi întotdeauna recunoscătoare tuturor celor care s-au implicat”, a scris Wilson. „Au trecut ani de zile… dar am vrut să-i mulțumesc în special minunatei mele mame surogat, care a purtat-o ​​și a născut-o cu atâta grijă”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Nu este un secret faptul că actrița Rebel Wilson s-a confruntat în trecut cu mari probleme în ceea ce privește fertilitatea, scrie Today. Într-un final, vedeta a decis să apeleze la o mamă surogat pentru a-și întemeia familia mult dorită. Alături de logodnica sa, Ramona Agruma, Rebel Wilson dorește să îi ofere micuței Royce o familie iubitoare.

Citește și:

VIDEO. Ninsoare la final de martie în București. Imaginile surprinse pe străzile din Capitală

Musk și experții cer o pauză în dezvoltarea sistemelor de inteligență artificială care pot depăși GPT-4

Cum să interpretezi corect limbajul corpului. Sfaturile unui expert